Fotbal intern

DINAMO. De ce i SE SPUNE lui Rednic “STRÎMBUL”: “Turna TOT!”

DINAMO. Războiul la nivel declarativ dintre Gheorghe Hagi şi Mircea Rednic a atins punctul culminan în momentul în care "Regele" s-a referit la tehnicianul lui Dinamo ca fiind un "strîmb"....
03.12.2015 | 15:41

DINAMO. Războiul la nivel declarativ dintre Gheorghe Hagi şi Mircea Rednic a atins punctul culminan în momentul în care “Regele” s-a referit la tehnicianul lui Dinamo ca fiind un “strîmb”.

DINAMO. Deşi a părut că cel mai mare decar din istoria fotbalului românesc a făcut referire la aspectul fizic al lui Rednic, adevărul este cu totul altul. Sursele FANATIK.RO din anturajul lui Hagi au precizat evenimentele la care a făcut referire “Regele”.

“Ne-a spus că nu s-a referit la aspectul fizic, ci la trecutul său ca jucător. Nu putem spune mai multe, dar regimul comunist pare să îi fi fost favorabil. Era privit de către jucători cu scepticism şi neîncredere”, au punctat apropiaţii lui Hagi.

“Rednic turna tot!”

DINAMO. FANATIK.RO a mers pe urmele dezvăluirilor şi a discutat cu Dănuţ Lupu, un jucător emblematic pentru perioada sa. Fostul mijlocaş al lui Dinamo, Panathinaikos şi Rapid a dezvăluit motivul pentru Mircea Rednic s-a ales cu porecla “Strîmbul”.

Deşi sursele FANATIK.RO au lăsat de înţeles că actualul antrenor al lui Dinamo ar fi colaborat cu Securitatea în perioada în care activa ca jucător, informaţia nu este confirmată.

“Mircea a avut întodeauna un caracter îndoielnic. Nu ştiu dacă a colaborat cu Securitatea, însă cu siguranţă suna conducerea să spună unde sîntem şi ce facem. Şi la Dinamo, şi la Rapid, imediat se afla şi de la el erau informaţiile. Cînd eram la Rapid, dacă mergeam la un şpriţ, nea Mircea (n.re. Mircea Lucescu) era întodeauna înştiinţat de Rednic”, a dezvăluit cel care considerat unul dintre cei mai talentaţi jucători din istoria fotbalului românesc.

Ţipă şi foştii acţionari ai lui Dinamo

DINAMO. Mircea Rednic a fost criticat inclusiv de foştii colaboratori. Unul dintre cei mai apropiaţi acţionari de Rednic pe vremea cînd aceştia făceau parte din aceeaşi echipă, Vasile Turcu, a răbufnit la adresa tehnicianului.

„Nu s-a întrebat nimeni de ce Rednic a rămas la Dinamo după ce a plecat Dinu Gheorghe, cel care l-a adus la echipă? Strîmbul tot strîmb rămîne. Nu degeaba i se spune aşa. Practică ceva întîlnit: primeşte cîte 2.000-3.000 de euro la fiecare jucător pe care îl aduce. Îmi pare rău de Negoiţă, a băgat bani la Dinamo. El a supt lapte de la Ioan Niculae, de la Florian Walter, iar de la Petrolul a plecat pentru că a văzut că nu de unde să mai ia comisioane. Este un nenorocit care a distrus multe echipe”, a spus Turcu pentru FANATIK.RO.