Sport

DINAMO. EXCLUSIV / Pecanha şi-a dat acordul! “Au stabilit TOT!”

DINAMO. Oficialii "cîinilor" au cîştigat primul duel al perioadei de transferuri cu Steaua, acontarea portarului Peterson Pecanha, de la Petrolul Ploieşti. Sursele FANATIK.RO atît din anturajul...
18.05.2015 | 15:30
DINAMO EXCLUSIV  Pecanha sia dat acordul Au stabilit TOT

DINAMO. Oficialii “cîinilor” au cîştigat primul duel al perioadei de transferuri cu Steaua, acontarea portarului Peterson Pecanha, de la Petrolul Ploieşti. Sursele FANATIK.RO atît din anturajul jucătorului, dar şi din interiorul clubului prahovean au confirmat că Dinu Gheorghe şi portarul portughez au bătut palma pentru ca din vară acesta din urmă să se alăture “haitei”.

CE SUPER TRANSFER PREGĂTEŞTE REDNIC: ÎL VREA LA DINAMO PE COŞMARUL STELEI!

DINAMO. După ce Traian Marc şi Kristijan Naumovski au fost puşi pe lista plecărilor din această vară, oficialii lui Dinamo s-au reorientat repede către unul dintre portarii cei mai bine cotaţi în Liga 1, Peterson Pecanha. Chiar dacă şi Steaua a fost interesată de achiziţia goalkeeperului de la Petrolul, cel puţin la nivel declarativ, oficialii lui Dinamo au cîştigat duelul de la distanţă după ce Dinu Gheorghe a purtat mai multe discuţii private cu Pecanha.

“Cea mai bună ofertă pe care Pecanha o are în acest moment e venită de la Dinamo! Brazilianul s-a acomodat foarte bine în România şi vrea să rămînă aici, de asta şi-a dat acordul, momentan doar verbal, ca din vară să se ducă la Dinamo”, au precizat, pentru FANATIK.RO, surse din cadrul Petrolului.

A TRĂDAT DINAMO PENTRU STEAUA, DAR ACUM E LA CUŢITE CU GIGI BECALI!

8000 euro pe lună

DINAMO. Negocierile dintre cele două părţi au cunoscut două momente tensionate, tratativele fiind la un pas să pice! Primele două oferte făcută de oficialii lui Dinamo pe adresa fotbalistului de 35 de ani l-au nemulţumit pe jucătorul Petrolului. “Fiind liber de contract, Pecanha a dorit o sumă importantă de bani la semnătură. Banii oferiţi de Dinamo nu au fost pe placul brazilianului, care a dat înapoi. Negoiţă şi-a revizuit oferta, dar salariul de 5000 euro a creat o nouă sincopă în cadrul negocierilor. În prezent, cele două părţi au bătut palma pentru un salariu de 8000 euro pe lună plus o primă de instalare de 30.000 euro”, au încheiat sursele FANATIK.RO.

LOVITURĂ PENTRU SIMONA HALEP! FOSTUL ANTRENOR, DEZVĂLUIRI INCENDIARE DESPRE ROM NCĂ!