Carousel hot news

DINAMO. EXCLUSIV! Rednic: “Şi-au revenit! Mă bazez pe ei la Craiova”

DINAMO. Formaţia din Ştefan cel Mare a avut unele probleme cu anumiţi jucători, care au acuzat probleme medicale după meciul cu ASA Târgu Mureş....
Autor: Mirela Apostol | 22.10.2015 | 00:00
DINAMO. EXCLUSIV! Rednic:

DINAMO. Formaţia din Ştefan cel Mare a avut unele probleme cu anumiţi jucători, care au acuzat probleme medicale după meciul cu ASA Târgu Mureş.

Trei dintre aceştia au suferit accidentări, iar Andrei Marc a fost chiar schimbat la cîteva minute după a doua reuşită cu ardelenii pentru a nu forţa.

DINAMO. Pulhac s-a întors în România! Ce zice Rednic de o revenire în „haită”

DINAMO. Pe lîngă Marc, care s-a recuperat după leziunea fibrilară suferită (vezi detalii aici), au avut probleme medicale şi fundaşul Collins Fai, precum şi atacantul Marcel Essombe. Cei trei jucători nu s-au antrenat alături de colegi în zilele de după meci, dar joi vor lua parte de şedinţa de pregătire normală.

Dinamo. Alioşa Vojnovic: „Nu mi-a părut foarte rău pentru Steaua!” 

După cum Mircea Rednic a declarat pentru FANATIK.RO, acesta se va baza pe ei la meciul cu duminică, împotriva celor de la CS Universitatea Craiova

“Marc, Fai şi Essombe au avut probleme după meciul cu ASA şi au acuzat unele accidentări. La Marc a fost ceva mai serios, dar şi-a revenit într-un mod neaşteptat.

DINAMO. Ce a vrut să-i facă Rednic lui Marc! ”Aleargă pe călcîie!”

Toţi trei jucătorii s-au refăcut între timp, iar joi îi voi avea la antrenamentul cu echipa. În cazul în care nu vor mai apărea probleme pe parcurs, mă pot baza pe toţi trei la Craiova”, a spus Rednic pentru FANATIK.RO.

Partida CS U Craiova – Dinamo se va disputa duminică, de la ora 15:00, pe Stadionul “Extensiv” şi va fi transmisă în format LIVETEXT pe FANATIK.RO.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!