Carousel hot news

DINAMO. EXCLUSIV / Stoican începe cu două vîrfuri!

DINAMO. "Cîinii" vor juca azi împotriva lui CFR Cluj în deplasare şi, chiar dacă pare un meci în care Dinamo porneşte cu şansa a doua, Stoican le pregăteşte surprize importante ardelenilor....
18.10.2014 | 10:42
ADVERTISEMENT

DINAMO. “Cîinii” vor juca azi împotriva lui CFR Cluj în deplasare şi, chiar dacă pare un meci în care Dinamo porneşte cu şansa a doua, Stoican le pregăteşte surprize importante ardelenilor. Conform surselor FANATIK.RO, tehnicianul pare decis să înceapă cu doi atacanţi, în sistemul 4-4-2.

DINAMO. La ultimele antrenamente dinaintea partidei, atît Marius Alexe cît şi Kamil Bilinski au fost folosiţi în echipa pe care Flavius Stoican se gîndeşte să o arunce pe teren din primul minut. Astfel, antrenorul “cîinilor” pregăteşte o tactică ofensivă prin care speră să-l surprindă pe Vasile Miriuţă, acesta aşteptîndu-se, aproape sigur, ca Dinamo să prefere un joc de contraatac. De altfel, se pare că Stoican s-a decis în proporţie de 90 la sută asupra primului unsprezece pe care îl va folosi împotriva lui CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

4.FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-CSU CRAIOVA, LIGA 1 (5.10.2014)

Durimel, titular! Singura dilemă, Nedelcearu sau Bărboianu

DINAMO. Practic, tehnicianul lui Dinamo nu pare a avea decît o singură dilemă în vederea alcătuirii garniturii de start şi anume numele celui de-al doilea fundaş central. În mod susprinzător, deşi Alexandre Durimel a avut mai multe probleme de sănătate în ultimul timp, iar Stoican se gîndea serios să-l lase pe bancă, antrenorul pare să se fi răzgîndit şi, cel mai probabil, îl va titulariza pe francez. Lîngă el oscilează între Ionuţ Nedelcearu şi Ştefan Bărboianu, existînd şanse mari să i se dea credit celui din urmă datorită prestaţiilor excelente pe care le-a avut pe acest post în meciurile cu Rapid şi CS U Craiova.

ADVERTISEMENT

Filip şi Rotariu, pe bancă!

DINAMO. O altă surpriză ar fi aceea a lăsării lui Steliano Filip pe banca de rezerve. Deşi este unul dintre favoriţii lui Stoican, forma mai slabă pe care tînărul fundaş stînga o traversează, cumulată cu autogolul marcat împotriva lui CS U Craiova, par să-l fi determinat pe antrenor să-i dea credit din nou lui Constantin Grecu, cel care ajunsese recent şi în circuitul echipei naţionale. În plus, nici Dorin Rotariu nu va începe titular. Iată cum arată primul unsprezece gîndit de Flavius Stoican: Marc – Fai, Durimel, Bărboianu (Nedelcearu), Grecu – Matei, Boubacar, Elton, Lazăr (cpt.) – Alexe, Bilinski. 

 

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri