Carousel hot news

Kapetanos confirmă FANATIK.RO: ”Sînt în discuţii cu Dinamo!”

UPDATE / Pantelis Kapetanos a confirmat informaţia oferită de FANATIK.RO. Fostul atacant al Stelei a recunoscut că este în discuţii cu formaţia din "Ştefan cel Mare" şi că i-ar plăcea să...
25.06.2016 | 23:59
Kapetanos confirmă FANATIK.RO: ”Sînt în discuţii cu Dinamo!

UPDATE / Pantelis Kapetanos a confirmat informaţia oferită de FANATIK.RO. Fostul atacant al Stelei a recunoscut că este în discuţii cu formaţia din “Ştefan cel Mare” şi că i-ar plăcea să revină în Liga 1.

“Sînt în discuţii cu Dinamo. Nu s-a stabilit nimic, n-am semnat nimic, dar mi-ar făcea plăcere să revin în România”, a spus Kapetanos la un post de televiziune.

…………………………………

UPDATE / DINAMO. Ioan Andone a confirmat informaţia oferită de FANATIK.RO, potrivit căreia Pantelis Kapetanos se află în negocieri cu echipa din ”Ştefan cel Mare”.

“Deci sînt discutii, în realitate, sînt discutii cu mai mulţi. Au fost întrebaţi dacă vor la Dinamo, în ce condiţii vor la Dinamo. Felguieras este sub contract cu Pacos Ferreira, Kapetanos a terminat contractul cu Xanthi. Kone este sub contract cu Voluntariul. S-au luat contacte şi analizăm, să vedem cine vine.

Pînă săptămîna viitoare, am zis 7 jucători, poate nu vor fi 7, poate 6, poate 5, dar vom aduce jucători.

Va fi un campionat greu. Anul trecut, Dinamo a terminat pe 4 şi căutăm să facem mai mult, nu ştiu dacă titlul, noi ne dorim şi vom face orice pentru campionat, dar un pas înainte trebuie să facem”, a spus Ioan Andone.

––––––––––––––––––––––––––––-

DINAMO. Ioan Andone este antrenorul de care “cîinii” îşi leagă toate speranţele în cucerirea unui nou titlu după o secetă de zece ani.

În prezent, Dinamo se află în Slovenia, pentru primul cantonament al verii. Este o perioadă în care tehnicianul testează fotbalişti, în principal pentru ofensivă, mai ales după ce Marcel Essombe a anunţat că vrea să părăsească “haita”. Theodosis Kyprou, un atacant cipriot în vîrstă de 24 de ani, susţine probe la gruparea din “Ştefan cel Mare”. Însă “Fălcosul” are o altă ţintă. Vrea să aducă la Dinamo un atacant care cunoaşte foarte bine Liga 1 şi care a marcat pe bandă rulantă pentru Steaua şi CFR Cluj.

Dinamo îl vrea pe Kapetanos

DINAMO. Conform surselor FANATIK.RO, Ioan Andone insită pentru aducerea lui Pantelis Kapetanos, fotbalist liber de contract după despărţirea de Skoda Xanthi. Atacantul a făcut cunoştinţă pentru prima dată cu fotbalul românesc în 2008, cînd a semnat cu Steaua. A evoluat timp de trei sezoane pentru roş-albaştrii, perioadă în care a marcat 27 de goluri în 65 de partide.

După despărţirea de Steaua, Kapetanos a ajuns la CFR Cluj unde, pentru o perioadă, a fost antrenat chiar de Ioan Andone. În Gruia, atacantul grec a punctat de 18 ori în 53 de partide. “Fălcosul” a rămas impresionat de simţul porţii arătat de vîrf cît timp l-a avut sub comanda sa şi face tot posibilul să-l aducă la Dinamo. Fotbalistul este inclusiv pe placul conducerii pentru că este liber de contract şi nu are pretenţii financiare exagerate.

Kapetanos confirmă: “Sînt dorit!”

DINAMO. După despărţirea de CFR Cluj, Kapetanos a revenit la Steaua, însă a jucat doar în opt partide şi a marcat trei goluri. Ulterior, a ajuns în Grecia, la Skoda Xanthi, unde a fost pregătit pînă la finalul sezonului trecut de Răzvan Lucescu. A devenit liber de contract în această vară şi este gata să revină în România.

“Am două oferte din Liga 1, în trei, patru zile mă voi decide. Eu vreau să revin în ţara voastră, m-am simţit foarte bine acolo, este bine că sînt dorit. Nu pot să spun numele echipelor, vă rog să mă înţelegeţi. Încă puţină răbdare. Sînt liber de contract, nu mai am nici o legătură cu Skoda Xanthi”, a spus Kapetanos pentru FANATIK.RO. Dinamo este formaţia care insistă cel mai mult pentru semnătura atacantului, care este gata să revină sub comanda lui Andone.

600.000 de euro este cota lui Kapetanos conform site-ului transfermarkt.de

33 de ani este vîrsta atacantului grec Pantelis Kapetanos

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri