DINAMO. “Fălcosul” nu e mulţumit de joc: “Am scăzut ştacheta!” A decis cînd pleacă GNOHERE!

Mirela Apostol   
in Dinamo
31/07/2016, 00:05
DINAMO. “Fălcosul” nu e mulţumit de joc: “Am scăzut ştacheta!” A decis cînd pleacă GNOHERE!

DINAMO. Ioan Andone a fost nemulţumit de jocul echipei sale cu ACS Poli Timişoara, deşi “cîinii” s-au impus cu scorul de 2-1.

“Nu mă mulţumeşte jocul. Prima repriză a fost una bună, nu s-a ridicat la nivelul jocului cu Astra, probabil şi din cauza incertitudinii. Nu mi-a plăcut atitudinea lor. Au avut 2-0, totuşi e Dinamo! Vrem să construim o echipă campioană, nu ştiu dacă anul ăsta sau celălalt, dar vedem. Mă aşteptam să o ţinem la acelaşi nivel după meciul cu Astra, dar am scăzut ştacheta. Poli ne-a făcut să jucăm temător, cu mingi lungi. Poli va pune probleme echipelor din Liga 1.

Degeaba e urmărit , nu va pleca anul ăsta. El vrea să continue, eu sper să-şi ţină promisiunea.

Vrem să mai aducem doi atacanţi, să punem presiune. El a făcut un meci bun, dar mai avem mult de lucru. Trebuie să vedem după meciul cu Steaua care ne este nivelul, acesta este un barometru. Nu putem ajunge la un nivel maxim mai devreme. După meciul cu Steaua vom vedea unde sîntem, dar şi dacă terminăm pe locul doi tot e bine, să ajungem în grupele Ligii Europa. 

Şerban are un handicap, pentru că anul trecut a jucat foarte puţin. Are calitate, a debutat la 17 ani în divizia A. Anul trecut a jucat 5 meciuri adunate din 36, dar el îşi doreşte. Cred că va ajunge să fie titular”, a spus Andone.

Ştirea MOMENTULUI

Contre între Dinamo şi FCSB pentru transferul lui Nistor. “Ofertă de nerefuzat!”/ “Vom lupta cu Becali!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×