DINAMO. "Fălcosul" nu e mulţumit de joc: "Am scăzut ştacheta!" A decis cînd pleacă GNOHERE!

Dinamo

DINAMO. Ioan Andone a fost nemulţumit de jocul echipei sale cu ACS Poli Timişoara, deşi "cîinii" s-au impus cu scorul de 2-1.

"Nu mă mulţumeşte jocul. Prima repriză a fost una bună, nu s-a ridicat la nivelul jocului cu Astra, probabil şi din cauza incertitudinii. Nu mi-a plăcut atitudinea lor. Au avut 2-0, totuşi e Dinamo! Vrem să construim o echipă campioană, nu ştiu dacă anul ăsta sau celălalt, dar vedem. Mă aşteptam să o ţinem la acelaşi nivel după meciul cu Astra, dar am scăzut ştacheta. Poli ne-a făcut să jucăm temător, cu mingi lungi. Poli va pune probleme echipelor din Liga 1.

Degeaba e urmărit <Bizonul>, nu va pleca anul ăsta. El vrea să continue, eu sper să-şi ţină promisiunea.

Vrem să mai aducem doi atacanţi, să punem presiune. El a făcut un meci bun, dar mai avem mult de lucru. Trebuie să vedem după meciul cu Steaua care ne este nivelul, acesta este un barometru. Nu putem ajunge la un nivel maxim mai devreme. După meciul cu Steaua vom vedea unde sîntem, dar şi dacă terminăm pe locul doi tot e bine, să ajungem în grupele Ligii Europa. 

Şerban are un handicap, pentru că anul trecut a jucat foarte puţin. Are calitate, a debutat la 17 ani în divizia A. Anul trecut a jucat 5 meciuri adunate din 36, dar el îşi doreşte. Cred că va ajunge să fie titular", a spus Andone.