Carousel hot news

DINAMO. FANATIK a ajuns PROBĂ într-un proces DECISIV al “cîinilor”

DINAMO. Una dintre cele mai importante achiziţii pe care Dinamo se baza în această iarnă, transferul lui Andrei Marc, se amînă neaşteptat de mult pentru "cîini". Fundaşul a intrat în...
26.02.2015 | 12:06
DINAMO. FANATIK a ajuns PROBĂ într-un proces DECISIV al
ADVERTISEMENT

DINAMO. Una dintre cele mai importante achiziţii pe care Dinamo se baza în această iarnă, transferul lui Andrei Marc, se amînă neaşteptat de mult pentru “cîini”. Fundaşul a intrat în atenţia grupării din “Ştefan cel Mare” imediat după ce şi-a depus memoriu la Comisia Naţională pentru Soluţionarea Litigiilor pentru a deveni liber de contract ca urmare a restanţelor salariale pe care Ceahlăul le avea faţă de el. Doar că nici pînă astăzi fotbalistul nu a reuşit să îşi rezilieze acordul cu formaţia patronată de Angelo Massone, din cauza numeroaselor amînări de la comisii.

Recursul a fost făcut după un articol din FANATIK

DINAMO. Chiar dacă şansele ca Andrei Marc să devină liber de contract sînt foarte mari, nemţenii au reuşit să amîne foarte mult decizia. O nouă înfăţişare în această speţă va avea loc chiar astăzi, cînd este de aşteptat să se dea o decizie definivă. Surprinzător este modul în care cei de la Ceahlăul Piatra Neamţ şi-au organizat memoriul după un articol publicat de FANATIK.RO. Astfel, nemţenii au vrut să demonstreze că jucătorul a fost convins de oficialii lui Dinamo să îşi depună memoriu, ba chiar mai mult, oficialii din “Ştefan cel Mare” sînt cei care l-au sprijinit financiar în acest demers. Citeşte aici articolul la care au făcut referire oficialii Ceahlăului în recursul formulat în cazul Andrei Marc. 

ADVERTISEMENT

Lucian Goian a semnat cu o echipa din Liga 1, după despărţirea de Dinamo

Dinamoviştii, nemulţumiţi de situaţie

DINAMO. Surprinşi de modul în care şi-au organizat nemţenii apărarea în acest caz, membrii Comisiei de Recurs au dat deja mai multe amînări. “Şansele lor de a avea succes sînt foarte mici, ar fi trebuit mai degrabă să facă referire la eventuale vicii de procedură care s-ar fi făcut la Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor”, a explicat un federal pentru FANATIK.RO. Totuşi, decizia în favoarea lui Marc întîrzie, iar situaţia i-a scos din sărite pe oficialii lui Dinamo. Aceştia s-ar fi aşteptat să îl poată folosi pe Marc încă din prima etapă, dar situaţia a fost mult mai complicată. În plus, faptul că jucătorul ar urma să vină în plin campionat îl nemulţumeşte pe Mihai Teja, care consideră că şi integrarea fotbalistului va dura destul de mult timp, mai ales că joacă pe postul de fundaş central.

STEAUA. EXCLUSIV / Anunţul TAS cu privire la CAZUL “Rusescu”!

750.000 de euro este cota lui Marc pe site-ul transfermarkt.de

66 de partide a jucat Marc pentru Ceahlăul. A marcat 3 goluri

DINAMO. Negoiţă a renunţat la ”perla” lui: ”E treaba antrenorului!”

STEAUA. OFERTA lui Becali pentru Reghe! “Am nevoie de tine!”

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri