Fotbal intern

Dinamo, fără bani, fără suporteri pe stadion, dar cu artificii în derby-ul cu FCSB. Video

10.02.2021 | 20:51
Dinamo fara bani fara suporteri pe stadion dar cu artificii in derbyul cu FCSB Video
Dinamo - FCSB fără fani, dar cu artificii! Video
ADVERTISEMENT

Derby-ul dintre Dinamo și FCSB din Cupa României se joacă după cum ne-am obișnuit deja fără fani, dar la începutul meciului au apărut pe cer niște artificii care au putut să fie văzute și de fotbaliștii aflați pe teren.

Chiar dacă în momentul acesta la Dinamo nu sunt bani, nu sunt nici fani prezenți pe stadion din cauza restricțiilor, dar măcar au fost artificii la startul derby-ului cu FCSB, ceea ce ne-a adus aminte pentru puțin timp de vremurile bune în care suporterii aveau acces pe stadion.

ADVERTISEMENT

La meciul din Cupa României, FCSB s-a prezentat cu mai multe rezerve așa cum a anticipat și cum a anunțat FANATIK în exclusivitate.

Artificii la startul meciului dintre Dinamo și FCSB

Momentul inedit cu artificiile de la startul derby-ului dintre Dinamo și FCSB a fost surprins și la televizor și de pe stadion, ceea ce a mai animat partida.

ADVERTISEMENT

Acum, Dinamo caută revanșa cu FCSB, după ce în meciul din campionat „roș-albaștrii” s-au impus cu 1-0, unicul gol al meciului de atunci fiind înscris de Florin Tănase în minutul 8.

„Câinii” par să fie favoriți înainte de meci, pentru că FCSB folosește mai multe rezerve, lucru remarcat și de Ionel Dănciulescu. „Dacă Dinamo rezistă bine din punct de vedere fizic, eu cred că ei sunt favoriți înainte de acest meci”, a spus Dănciulescu la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

Ilie Dumitrescu, plăcut impresionat de cum arată Dinamo înaintea meciului cu FCSB

Ilie Dumitrescu a remarcat și echipa lui Dinamo, despre care spune că arată foarte bine: „Dinamo arată foarte bine în echipa asta, e super echilibrat. Sorescu e remarcatul meu aproape la toate meciurile. Revine Anton, care dă un echilibru echipei, care e foarte inteligent”.

 
„Ai Fabbrini și Nepomuceno, doi jucători care pot să scoată adversarii din joc și să-i pună în valoare pe atacanți. Mie nu mi-a displăcut Dinamo nici în meciul cu FCSB și nici în meciul cu Craiova”, a mai spus „Mister” la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

Și Ionel Dănciulescu este încrezător de echipa „câinilor” înainte de derby-ul Dinamo-FCSB: „Cum mă așteptam, Dinamo aliniază cea mai bună echipă pentru meciul din cupă cu rivalii de la FCSB.

 
Mă bucur că între buturile echipei este Eșanu, un tânăr de mare perspectivă, are reale calități. Sunt convins că dacă va primi șanse va ajunge un portar bun”.


  • (P) Cota BETANO pentru Hermannstadt– FCSB: 1,47 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT