Fotbal intern

Dinamo, fără Tyson la Mediaș! Cel mai vechi om din club se operează. Exclusiv

23.04.2021 | 19:04
Dinamo fara Tyson la Medias Cel mai vechi om din club se opereaza Exclusiv
Dinamo, fără Tyson la Mediaș! Cel mai vechi om din club se operează
ADVERTISEMENT

Constantin Ologu este cel mai cunoscut șofer de autocar din fotbalul românesc. Cel cunoscut mai mult cu supranumele “Tyson” conduce de 30 de ani autocarul lui Dinamo. Însă, “câinii” nu vor fi conduși la Mediaș de celebrul lor șofer.

Dinamo, fără Tyson la Mediaș! Cel mai vechi om din club se operează din cauza unor probleme la șold

FANATIK a aflat că “Tyson” se confruntă cu unele probleme de sănătate și urmează să sufere o intervenție chirurgicală din cauza unor probleme la șold. Astfel, în următoarea perioadă autocarul lui Dinamo va fi condus de altcineva.

ADVERTISEMENT

În ultimele 6 luni Constantin Ologu a condus autocarul lui Dinamo cu infiltrații din cauza problemelor la șold. A decis că este timpul să se opereze și, în perioada următoare speră să revină la volanul autocarului.

“Câinii” au meci vineri, de la ora 20:30 la Mediaș. Dinamoviștii vor ajunge cu autocarul la stadion, după ce au plecat de la București la Sibiu cu o zi înainte de confruntarea din runda a treia din play-out.

ADVERTISEMENT

Conduce de 30 de ani autocarul lui Dinamo!

“Tyson” este șoferul lui Dinamo din 1991. Atunci a fost șofer la Ministerul de Interne și a fost adus de Vasile Ianul la echipă. Porecla i-a fost dată de Iulian Mihăescu, cel care a jucat între 1985 și 1992 la Dinamo și care este în club și acum.

Dinamo este într-o postură dificilă în acest sezon. Echipa luptă pentru evitarea retrogradării și în acest moment este fără victorie din 31 ianuarie, de la succesul de la Arad, împotriva celor de la UTA, scor 1-0.

ADVERTISEMENT

Dinamo, meci important pentru evitarea retrogradării

Vineri, de la ora 20:30, Dinamo joacă în deplasare cu Gaz Metan Mediaș în etapa a treia din play-out. “Câinii” au strâns doar un punct în cele două etape din play-out și mai au la dispoziție 7 etape pentru a se salva de la retrogradare.

Paradoxal, “câinii” sunt în cursă pentru un loc de cupe europene. Dinamo este calificată în semifinalele Cupei României, acolo unde se duelează cu Astra Giurgiu pentru un loc în ultimul act. Giurgiuvenii au câștigat prima manșă cu 1-0.

ADVERTISEMENT

“Câinii” încearcă încă un transfer pe ultima sută de metri!

Dinamo încearcă să mai rezolve încă un transfer până la finalul campionatului.  Constantin Nica se antrenează de o lună cu “haita”, însă până acum oficialii clubului nu i-au oferit un contract din cauza faptului că încă nu este pregătit. Managerul sportiv Marius Nicolae a declarat că săptămâna viitoare se va rezolva situația într-un fel sau altul:

“Constantin Nica se antrenează zi de zi cu echipa. A efectuat și vizita medicală. Din păcate, au apărut, ca de obicei, multe minciuni și dezinformări. Staff-ul deocamdată nu are cum să joace cu el titular din moment ce astăzi nu este pregătit să facă față.

Parametrii fizici la care se regăsește acum nu îi permit să joace. El trage tare să revină la un nivel cât mai bun și săptămâna următoare se va lua decizia finală în privința unui potențial contract”, a explicat Marius Nicolae pentru FANATIK.

  • 14 este locul ocupat de Dinamo în Casa Pariurilor Liga 1
  • 30 este numărul de ani de când Tyson conduce autocarul lui Dinamo
ADVERTISEMENT