Sport

Dinamo – FC Argeş 1-2. O nouă deziluzie pentru Mircea Rednic. Cristi Dumitru îi duce pe argeșeni în sferturile Cupei României. Video

FC Argeș a învins pe Dinamo cu 2-1 în deplasare, printr-un gol marcat de Cristi Dumitru în minutul 90+3, și s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României
26.10.2021 | 22:56
Dinamo  FC Arges 12 O noua deziluzie pentru Mircea Rednic Cristi Dumitru ii duce pe argeseni in sferturile Cupei Romaniei Video
Marco Ehmann, Ionut Adrian Serban si Gabriel Andrei Torje in meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si FC Arges, contand pentru Cupa Romaniei, desfasurat pe Stadionul Dinamo din Bucuresti, marti 26 octombrie 2021. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
26-10-2021
20:31

Andrei Prepeliță, după victoria dramatică obținută cu Dinamo: „E plăcut să câștigi în ultimul minut”

Andrei Prepeliță, tehnicianul lui FC Argeș, s-a arătat mulțumit de prestația formației sale în meciul de Cupă cu Dinamo, chiar dacă victoria a fost obținută în minutele de prelungire.

„E plăcut să câștigi în ultimul minut, dar cred că am făcut un joc bun. Am avut încredere în toți jucătorii. Am avut câteva oportunități de a marca, dar nu am făcut-o. Avem jucători tehnici, jucători de viteză, le cer tot timpul să joace în spațiu. Câteodată înțeleg, câteodată nu. Am strigat la Dumitrașcu când și-a întors mingea a doua spre careu, să îl joace pe Lato, a înțeles. Dumitru a fost unde trebuia.

Ne așteaptă un meci greu cu FCSB, în campionat. Au fost aceste probleme, dar eu cred că ei sunt bine fizic. Am mai avut un meci de genul ăsta, acum un an jumate sau doi ani, când ei au avut o echipă venită după COVID și ne-au bătut cu 3-0. O să tratăm cu seriozitate și sperăm să obținem ceva”, a declarat Andrei Prepeliță la interviurile de după partidă.

26-10-2021
17:59

Dinamo - FC Argeş 1-2 (Țîră 47 / Ișfan 78, Cr. Dumitru 90+3)

Vezi aici cele mai importante faze

Min. 90+3: GOOOL FC ARGEȘ! Latovlevici îl păcălește pe Nica, șutează din unghi, Eșanu respinge în față, însă doar până la Cristi Dumitru, care introduce balonul în plasă.

Min. 89: Șutul lui Țîră din marginea careului este deviat de un adversar și mingea se duce în corner.

Min. 78: GOOOL FC ARGEȘ! Contraatac fulger al oaspeților, din trei pase argeșenii ajung din careul lor în cel advers, Ișfan scapă singur cu Eșanu și îl învinge cu mare noroc, balonul respins de portarul dinamovist scurgându-se în cele din uemă în plasă.

Min. 47: GOOOL DINAMO! Contraatac al gazdelor, Torje îl lansează perfect pe Țîră, care scapă singur cu portarul și înscrie la primele atingeri de balon.

Min. 46: La pauză, MIrcea Rednic i-a introdus pe Țîră și Vestenicky în locul lui Moldoveanu și Neicuțescu.

Min. 38: Șutul lui Torje este reținut cu siguranță de Croitoru.

Min. 30: Șutul lui Dumitrașcu de la 25 de metri trece mult peste poarta lui Eșanu.

Min. 25: Steliano Filip s-a accidentat și a fost înlocuit de Nica.

Min. 1: A început partida.

26-10-2021
16:01

Echipele de start la Dinamo - FC Argeş

  • Dinamo: Eșanu – A. Radu, Ehmann, R. Grigore, St. Filip – Torje, Espinosa, C. Matei, Itu – Neicuțescu. Moldoveanu. Rezerve: Fara, Nica, Țîră, Bordușanu, Giafer, Borcea, Crețu, Bani, Vestenicky. Antrenor: Mircea Rednic
  • FC Argeș: Croitoru – Telcean, Pițian, Boldor, Mușat – Honciu, I. Șerban – Guerreiro, Palic, Dumitrașcu – Cr. Dumitru. Rezerve: Greab, Tofan, Latovlevici, Mezza Coli, Ișfan, Xavier, Moisie, Raynov, Fatai. Antrenor: Andrei Prepeliță

Meciul Dinamo – FC Argeş are loc marţi, 26 octombrie, cu începere de la ora 21:00, în cadrul optimilor de finală ale Cupei României. „Câinii” nu au mai câştigat de zece partide în campionat, piteştenii sunt neînvinşi în ultimele şapte jocuri.

Unde se joacă meciul Dinamo – FC Argeş

Confruntarea Dinamo – FC Argeş se dispută marţi, 26 octombrie, de la ora 21:00, pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare, care însă nu se ştie cât timp va mai putea fi gazda partidelor de pe teren propriu ale lui Dinamo, din cauza stării precare a gazonului. Meciul are loc în optimile de finală ale Cupei României.

ADVERTISEMENT

Din păcate, tribunele vor fi goale la această întâlnire, ceea ce înseamnă, totodată, pe lânga lipsa susţinerii fanilor şi o importantă gaură în buget prin nevânzarea de bilete. Decizia a fost luată de autorităţi în urma creşterii numărului de cazuri de infectare cu COVID 19 şi e valabilă momentan pe termen de 30 de zile.

Cine transmite la TV partida Dinamo – FC Argeş din optimile Cupei României

Partida Dinamo – FC Argeş se joacă marţi, 26 octombrie, de la ora 21:00, pe stadionul Dinamo şi este transmisă în direct pe micile ecrane de posturile Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look TV, dar o mai puteţi urmări şi în format LIVE VIDEO dacă intrați pe site-ul FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

La Bucureşti, cerul va continua să rămână senin, dar temperaturile nu vor depăşi graniţa a 13 grade pe timpul zilei, ceea ce înseamnă că la ora startului partidei vor fi în jur de 9-10 grade. Cum însă spectatorii nu vor avea acces, va fi o atmosferă destul de anostă pentru jucători.

Ce jucători lipsesc din întâlnirea Dinamo – FC Argeş

Mircea Rednic a avut destule absenţe la meciul cu Rapid, în care Dinamo a fost din nou egalată în ultimele secunde, cu jucători accidentaţi dar şi cu alţii suspendaţi, aceştia ispăşindu-şi pedepsele şi având drept de a intra în meciul de Cupă.

ADVERTISEMENT

Astfel, Dudea şi Moldoveanu pot fi din nou la dispoziţia lui Rednic. Rămân accidentaţi Mihaiu şi Ehmann, iar utilizarea lui Răzvan Popa ca fundaş central va fi decisă de staff-ul medical la ultimul antrenament. În schimb, au fost păstrați în lot și doi dintre jucătorii deveniți indezirabili în ultima vreme, Constantin Nica și Cătălin Țîră, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

Argeşul a început fără debit, acum curge năvalnic

Dinamo continuă procesul de întărire al lotului, fiind în negocieri foarte avansate cu alţi doi jucători ofensivi. Unul este grecul Nikoalus Kainourgios, 23 ani, şi al doilea batavul Paul Gladon, 28 ani, iar venirea unui fundaş dreapta este şi ea iminentă.

ADVERTISEMENT

Dacă Dinamo caută jucători pentru a putea alcătui un lot competitiv, piteştenii par a fi reuşit să depăşească stadiul experimentelor şi au cristalizat o formulă de echipă care dă roade excelente, echipa urcând până pe locul 7, la un punct de Rapid, ultima formaţie de pe poziţie de play-off.

Cote la pariuri pentru jocul Dinamo – FC Argeş

Deşi Dinamo este penultima în clasament, iar „alb-violeţii” ocupă locul 7, cotele stabilite de casele de pariuri sunt foarte echilibrate. FC Argeş are 2,65 pentru a câştiga partida, iar Dinamo 2,85. Egalul e apreciat cu cota de 3,10. Un echilibru care s-ar putea explica prin faptul că bookmakerii iau în calcul posibilitatea ca FC Argeş să utilizeze mai multe rezerve.

În privinţa meciurilor directe cu Dinamo gazdă, dacă ne raportăm la cele două disputate în 2020 şi 2021, adică după revenirea Argeşului în prima divizie după aproape 12 ani, „câinii” ar avea de ce să îşi facă griji pentru că au însemnat ambele eşecuri. Ultimul succes pentru Dinamo a avut loc în 2009.

ADVERTISEMENT