Sport

Dinamo – FC Argeş 0-2. Prepeliță exultă după „dubla” lui Tănase: „Știți foarte bine ce fotbalist e”

Dinamo a pierdut din nou pe teren propriu, 0-2 cu FC Argeș, și a ajuns la patru înfrângeri consecutive în Liga 1, partide în care nu a reușit să marcheze nici măcar un gol.
28.08.2021 | 20:45
Dinamo  FC Arges 02 Prepelita exulta dupa dubla lui Tanase Stiti foarte bine ce fotbalist e
ADVERTISEMENT
28-08-2021
17:49

Andrei Prepeliță îl laudă pe Cristi Tănase, dar așteaptă întăriri: „Sper să mai vină jucători”

Imediat după fluierul final al meciului din Ștefan cel Mare, Andrei Prepeliță a avut numai cuvinte de laudă, mai ales la adresa veteranului Cristi Tănase, dar a ținut, totodată, să precizeze că FC Argeș mai are nevoie de întăriri.

Am stat bine în teren, iar când am avut ocazia am marcat. I-aș da nota 10 lui Tănase! A avut două execuții extraordinare. A făcut un meci foarte bun și tactic, a muncit foarte mult.

Ce rost are să vorbim despre Tănase? Știți foarte bine ce fotbalist e! De-asta am insistat să vină la Pitești. E o victorie bună pentru noi, de moral, avem două săptămâni în care putem pune la punct lucrurile care n-au mers.

Sper să mai vină 1-2-3 jucători care să ne ajute în viitor. Suferim pe teren propriu, am pierdut, n-am marcat, sperăm să spargem gheața la meciul următor și să câștigăm.

Dinamo a pasat mai mult, a fost un meci greu. Îi știu pe mulți de la Dinamo, au fost juniori în perioda mea acolo. E greu la început de sezon, trebuie să jucăm din ce în ce mai bine”, a declarat tehnicianul piteștenilor.

28-08-2021
17:01

Cum arată clasamentul în Liga 1 după Dinamo - FC Argeş 0-2

După cea de-a patra înfrângere consecutivă suferită în Liga 1, Dinamo a rămas cu 6 puncte și a căzut pe 13 în clasament, dar ar mai putea pierde câteva locuri până la finalul etapei.

28-08-2021
14:55

Dinamo - FC Argeş 0-2 (Cr. Tănase 10, 62)

Vezi aici cele mai importante faze.

Min. 62: GOOOL FC ARGEȘ! Cristi Tănase înscrie cu un șut cu stângul, de la marginea careului.

Min. 60: Ocazie imensă ratată de gazde. După o combinație cu Moldoveanu, Neicuțescu scapă singur cu Greab, dar lobul său din 8 metri trece puțin pe lângă poartă.

Min. 46: La Dinamo, Neicuțescu intră în locul lui Bani.

Min. 45+1: Moldoveanu îl driblează pe Greab, dar Miguel reușește să evite egalarea.

Min. 40: Șutul lui Bordușanu este blocat de un fundaș argeșean.

Min. 39: Amzar s-a accidentat grav și a fost înlocuit de Bordușanu. Tânărul jucător dinamovist a fost scos pe brațe de pe gazon de portarul Eșanu.

Min. 10: GOOOL FC ARGEȘ! Greab degajează lung până în jumătatea dinamovistă, mingea ajunge la Cristi Tănase, acesta preia scurt și reia din vole de la 20 de metri, direct sub bară.

Min. 1: A început partida.

28-08-2021
13:47

Echipele de start la Dinamo - FC Argeș

  • Dinamo: Eșanu – A. Radu, Giafer, R. Grigore, Amzar – G. Crețu, Răuță, Bani – Mihaiu, Moldoveanu, Sorescu. Rezerve: Fara, Ehmann, Tone, Penescu, I. Borcea, Florescu, Bordușanu, Neicuțescu, Măgureanu. Antrenor: Dario Bonetti 
  • FC Argeș: Greab – Tofan, Turda, J. Miguel, Mușat – Meza Colli, Viana – Ișfan, Palic, Cr. Tănase – Said. Rezerve: F. Croitoru, Pițian, Boldor, De Jonghe, I. Șerban, Honciu, Dumitrașcu, Cr. Dumitru, Teles. Antrenor: Andrei Prepeliță

Meciul Dinamo – FC Argeş are loc sâmbătă, 28 august, cu începere de la ora 18:00, în cadrul etapei a 7-a din Liga 1, ultima dinaintea pauzei competiţionale provocată de seria de meciuri ale echipelor naţionale în preliminariile CM 2022. Dinamo are 6 puncte, dar a pierdut toate meciurile din ultimele trei runde, iar Argeşul are 4 puncte.

Unde se joacă meciul Dinamo – FC Argeş

Confruntarea Dinamo – FC Argeş se dispută sâmbătă, 28 august, de la ora 18:00, în etapa a 7-a din Liga 1, pe stadionul echipei din Şoseaua Ştefan cel Mare. Este un meci deosebit de important pentru ambele formaţii. Dinamo a obţinut două succese pe teren propriu, dar la al treilea val s-a predat în faţa Miovenilor, iar acum urmează cealaltă reprezentantă a judeţului Argeş.

ADVERTISEMENT

Probabil că nu vor fi mulţi spectatori în tribune la acest joc şi datorită vremii şi faptului că este perioada finală a vacanţelor şi concediilor, dar cu siguranţă nu vor lipsi ultraşii din gruparea PCH, care rămân alături de echipă orice s-ar întâmpla.

Cine transmite la TV partida Dinamo – FC Argeş

Partida Dinamo – FC Argeş se joacă sâmbătă, 28 august, de la ora 18:00, pe stadionul din „Groapă” şi va fi transmisă în direct pe canalele de televiziune Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Sport. O mai puteţi urmări şi pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Bucureşti, după multe zile caniculare, vremea s-a răcorit, dar deşi va ploua foarte mult pe parcursul zilei, foarte posibil şi pe durata disputării partidei, temperatura va ajunge după-amiază până la 26 de grade. Va încerca să împartă dreptatea în acest meci arbitrul Florin Andrei.

Ce jucători importanţi lipsesc din întâlnirea Dinamo – FC Argeş

La Dinamo, situaţia continuă să fie extrem de periculoasă pentru viitorul clubului. Problemele financiare sunt departe de a fi rezolvate si colac peste pupăză mijlocaşul Paul Anton a renunţat la plata a două salarii restante, a devenit jucător liber şi foarte probabil va semna în Spania cu divizionara secundă Ponferradina, unde joacă şi Alexandru Paşcanu.

ADVERTISEMENT

Pentru acest meci, Dario Bonetti va trebui să găsească soluţii la o linie de mijloc şi aşa foarte fragilă pentru că Steliano Filip este suspendat şi asta înseamnă că este posibil să îl urce pe fundaşul central Ehmann pe post de închizător sau să joace cu Gianni Creţu în această poziţie.

Echipele probabile la Dinamo – FC Argeş

  • Dinamo: Eșanu – G. Crețu, Giafer, R. Grigore, Amzar – Răuță, Ehmann, Bani – Mihaiu, Moldoveanu, Sorescu. Antrenor: Dario Bonetti
  • FC Argeș: Greab – Tofan, Turda, J. Miguel, De Jonghe – Meza Colli, Honciu – Cr. Dumitru, Cr. Tănase, Dumitrașcu – Said. Antrenor: Andrei Prepeliță
ADVERTISEMENT

Vânzarea lui Sorescu ar putea fi colacul de salvare

Este clar că timpul nu ţine deloc cu Dinamo şi mult aşteptatul investitor mesianic e departe de a ajunge în Ştefan cel Mare prea curând. Aşa încât, deşi înseamnă o slăbire considerabilă a unui lot şi aşa foarte subţire valoric, doar vânzarea lui Deian Sorescu ar mai putea salva situaţia, măcar pentru o perioadă.

Vedeta „câinilor” are hârtie la mână că oricine e dispus să achite suma de 800.000 de euro plus TVA poate negocia cu el transferul imediat, clubul acceptând despărţirea de cel mai bun jucător. FCSB este foarte interesată de Sorescu, mai ales după plecarea lui Moruţan la Galatasaray, dar Gigi Becali s-a oprit la suma de 700.000, considerată că nu respectă documentul deţinut de jucător.

Cote la pariuri pentru jocul Dinamo – FC Argeş

Deşi joacă pe teren propriu şi are două succese înregistrate în faţa fanilor, Dinamo nu e credibilă pentru bookmakeri pentru a primi statutul de favorită la obţinerea celor trei puncte. Piteştenii au cotă 2,00 la victorie, faţă de 4,00 cât au primit „câinii”. Care dacă marchează bifează o cotă de 1,50.

Istoricul partidelor directe în Ştefan cel Mare arată o clară supremaţie a alb-roşiilor în faţa „vulturilor violeţi”. Dinamo are nouă succese şi Argeşul două, ce e drept ultimul obţinut chiar în sezonul anterior, fără nicio remiză. De altfel, aşa au fost toate ultimele 23 de meciuri directe jucate la Bucureşti sau la Piteşti, totul sau nimic, fără niciun egal!

ADVERTISEMENT