Sport

Dinamo – FC Botoşani 1-2. “Câinii” ajung la şase înfrângeri consecutive, chiar dacă marchează după o lună şi jumătate de “secetă”. Video

Dinamo este învinsă de FC Botoşani, scor 1-2, şi rămâne pe penultimul loc în Liga 1. Moldovenii sunt pe 2!
19.09.2021 | 20:53
Dinamo  FC Botosani 12 Cainii ajung la sase infrangeri consecutive chiar daca marcheaza dupa o luna si jumatate de seceta Video
Dinamo îşi continuă criza şi în partida cu FC Botoşani. Două goluri încasate repede de "roş-albi".
ADVERTISEMENT
19-09-2021
14:39

LIVE Dinamo - FC Botoşani 1-2 în etapa a 9-a din Liga 1

VEZI AICI CELE MAI IMPORTANTE FAZE

Dinamo a suferit a şasea înfrângere consecutivă, 1-2 cu FC Botoşani, partidă în care au fost probleme şi cu nocturna pe “Ştefan cel Mare”. Moldovenii s-au desprins repede prin Ongenda şi Kage, dar “câinii” au fost mult mai buni în partea a doua.

Gabi Torje, din penalty, a marcat primul său gol de la revenirea în “roşu-alb”. Este şi primul gol al lui Dinamo după o lună şi jumătate de “secetă”, din 2 august. Iată cum arată clasamentul:

Clasament Liga 1, după Dinamo – FC Botoşani 1-2. Sursă foto: Captură flashscore.com

Min. 90+4: Final de meci.

GOOL Dinamo. Min 85: Gabi Torje înscrie dintr-un penalty obţinut de Ivanovski. Dinamo nu mai marcase de mai bine de o lună şi jumătate, din 2 august, la victoria cu Academica, scor 3-1.

Min. 46: Startul reprizei secunde.

Min. 45: Finalul primei reprize. Momente tensionate în zona tunelului care duce spre vestiare. Fanii dinamovişti din acea zonă l-au apostrofat pe Ovidiu Haţegan pentru deciziile din prima repriză. Nu au scăpat nici jucătorii roş-albi. Cei mai înjuraţi au fost Bani şi Ricardo Grigore.

Dinamo riscă acum să piardă la masa verde! Nocturna stadionului din Ştefan cel Mare s-a defectat, iar partida a fost întreruptă!

GOOL FC Botoşani. Min 19: Kage transformă o lovitură de pedeapsă obţinută tot de el, după un fault comis de Moldoveanu. 

GOOL FC Botoşani. Min 13. Ongenda deschide scorul cu un şut puternic, după o preluare excelentă în careul dinamoviştilor. 

Min. 1: A început partida.

Fanii de la Peluza Sud Dinamo au afişat o scenografie prin care şi-au ironizat favoriţii pentru eşecul din partida cu FCSB, scor 0-6. Dar au şi transmis un mesaj ameninţător rivalilor.

Au fost mai multe rachete de tenis, cu aluzie la scorul înregistrat în partida de pe Arena Naţională. “Bazaţi-vă pe noi, totul va fi servit înapoi”, au scris fanii dinamovişti.

fani Dinamo
Mesajul fanilor dinamovişti după dezastrul din derby-ul cu FCSB

Dinamo: Iliev – Crețu, Ehmann, Grigore, Radu – Itu, Răuţă, Torje – Moldoveanu, Ivanovski, Bani. Rezerve: Eşanu, Giafer, Amzar, Ţone, Borcea, Neicuţescu, Ţîră, Stan, Popa. Antrenor: Sorin Colceag.

FC Botoşani: Pap – Braun, Racoviţean, Şeroni, Ţigănaşu – Tîrcoveanu, Edjouma, Ongenda – Santos, Roman, Kage. Rezerve: Contra, Tchakonte, Dragu, D. Croitoru, Fili, Sila, Petkovski, Silva. Antrenor: Marius Croitoru.

Meciul Dinamo – FC Botoşani are loc duminică, 19 septembrie, cu începere de la ora 19:00, în cadrul etapei a 9-a din Liga 1. Se anunţă o nouă partidă infernală pentru câini după eşecul zdrobitor din runda precedentă în derbyul cu FCSB, scor 0-6, şi după înlăturarea antrenorului Dario Bonetti.

Unde se joacă meciul Dinamo – FC Botoşani

Confruntarea Dinamo – FC Botoşani se dispută duminică, 19 septembrie, de la ora 19:00, pe stadionul din Ştefan cel Mare, în etapa a 9-a din Liga 1. Situaţia echipei dinamoviste este din ce în ce mai grea şi este nevoie de un număr cât mai mare de suporteri alături de echipă.

ADVERTISEMENT

Vor avea acces pe stadion numai spectatorii care vor face dovada schemei de vaccinare complete sau a unor teste negative PCR, valabil 72 de ore sau antigen, valabil 24 de ore. Până luni, 20 septembrie, când vor intra în vigoare noile restricţii, se poate intra în procent de 75 la sută din capacitatea arenei. De luni urmând ca procentul să scadă la 50 la sută.

Cine transmite la TV partida Dinamo – FC Botoşani

Partida Dinamo – FC Botoşani se joacă duminică, 19 septembrie, de la ora 19:00, pe stadionul Dinamo, în etapa a 9-a din Liga 1 şi poate fi vizionată în  direct pe micile ecrane pe canalele Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Sport 1. De asemenea, o puteţi urmări pe site-ul FANATIK în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Bucureşti a fost o zi călduroasă, cu maximă de 27 de grade iar la ora partidei se preconizează tot o vreme frumoasă, în jur de 22 de grade, dar fără pericol de precipitaţii. Cel mai bun arbitru român, Ovidiu Haţegan, a fost desemnat să conducă această partidă.

Ce jucători lipsesc din întâlnirea Dinamo – FC Botoşani

După ce situaţia în clasament a început să devină tot mai dificilă şi acum a apărut şi scandalul cu demiterea lui Dario Bonetti, Dinamo va trebui să facă faţă la acest meci şi absenţele a şase jucători, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Este vorba de vedeta formaţiei, Deian Sorescu, omul în jurul căruia se învârte totul în construcţia jocului alb-roşilor şi de Steliano Filip, eliminat cu mare uşurinţă de Istvan Kovacs în derbyul cu FCSB. Pe lângă ei mai sunt accidentaţi Andreas Mihaiu, Constantin Nica, Cosmin Matei şi Alin Dudea.

Dario Bonetti a anunţat că are COVID

La Dinamo butoiul cu pulbere este gata să explodeze după umilinţa din derby. Preşedintele Iuliu Mureşan l-a anunţat pe Dario Bonetti că se doreşte rezilierea contractului, deşi italianului i se promisese sprijin necondiţionat când acceptase să vină să lucreze doar cu o echipă de puşti.

ADVERTISEMENT

Bonetti refuză să semneze rezilierea şi a aruncat bomba care a pus chiar sub semnul întrebării disputarea jocului, anunţând că are COVID. În locul său, de pregătirea echipei s-a ocupat Sorin Colceag, unul dintre membrii staffului său. Nu poate fi numit oficial un nou tehnician până ce nu se rezolvă situaţia cu italianul.

Cote la pariuri la jocul Dinamo – FC Botoşani

Evident, situaţia dramatică de la Dinamo, absenţa unui antrenor şi suspendările importante din lot au făcut ca şi casele de pariuri să acorde credit clar oaspeţilor. Botoşani are o cotă foarte bună, 1,65 spre deosebire de 5,40 primit de Dinamo. Un gol al câinilor se apropie mult de cota la victorie a moldovenilor, pentru că are cotă de 1,50.

FC Botoşani are două victorii în istoria meciurilor directe jucate la Bucureşti. În 2017, când a fost 0-1, şi în 2019, când a fost 1-2. Ultimele două confruntări de pe stadionul din Ştefan cel Mare au fost partide încheiate la egalitate. Dinamo s-a impus ultima oară aici în 2019, cu 1-0.

ADVERTISEMENT