Fotbal intern

Dinamo – FC Botoşani 1-1 în Casa Pariurilor Liga 1. Contra, salvat de golul extraterestru al lui Borja

11.09.2020 | 22:53
Dinamo  FC Botosani 11 in Casa Pariurilor Liga 1 Contra salvat de golul extraterestru al lui Borja
Dinamo - FC Botoşani este al doilea meci al etapei a 3-a (sursă foto: sportpictures.eu)
ADVERTISEMENT

Dinamo – FC Botoşani 1-1 s-a jucat în etapa a 3-a din Casa Pariurilor Liga 1. “Câinii” au obţinut un punct graţie golului fenomenal al lui Borja Valle (71), care a adus aminte de reuşitele lui Gică Hagi de la Real Madrid şi Barcelona. Moldovenii au punctat pe tabelă cu ajutorul autogolului lui Isma Lopez (37). FC Botoşani a terminat meciul în zece oameni, după ce Cascini a fost eliminat pentru al doilea galben (90+1).

Dinamo – FC Botoşani 1-1 (Borja Valle 70 / I. Lopez 36-aut) – VEZI AICI CELE MAI IMPORTANTE FAZE

ADVERTISEMENT

Min. 90+1 / Cascini a primit al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat.

Min. 70 / GOOOL Dinamo!!! Borja Valle egalează cu un şut de la mijlocul terenului, după ce a profitat de faptul că Pap era ieşit din poartă.

Min. 36 / GOOOL FC Botoşani!!! Ofosu a trimis o minge în careu şi Isma Lopez îşi înscrie în proprie poartă.

ADVERTISEMENT

Min. 19 / Keyta a scăpat singur cu Straton, însă jucătorul moldovenilor l-a ţintit pe portarul lui Dinamo


UPDATE / Au fost anunţate echipele de start pentru Dinamo – FC Botoşani.

Dinamo: Straton – A. Gonzales, Puljic, R. Grigore, I. Lopez – Sorescu, Răuţă, J. Gol, Fabbrini (Camara 46) – Nemec, Măgureanu (Borja Valle 46). Antrenor: Cosmin Contra. Rezerve: Eşanu, Bejan, Ehmann, I. Şerban, Mihaiu, G. Creţu, Bani, Borja Valle, Camara

ADVERTISEMENT

FC Botoşani: Pap – Haruţ, Chindriş, Şeroni, Holzmann – Babunski, Cascini – Aşkovski (Florescu 67), Ofosu, Keyta (Roman 84) – Dugandzic. Antrenor: Marius Croitoru. Rezerve: Hankic, Patache, Ţigănaşu, E. Florescu, D. Croitoru, M. Roman I, Cîmpanu, Fili, Plămadă


UPDATE, ora 20:58 / Cele două echipe au ieşit separat de la vestiare, conform protocolului medical pentru Liga 1. Jucătorii lui FC Botoşani au păşit primii pe gazon, fiind urmaţi de elevii lui Cosmin Contra.

ADVERTISEMENT


UPDATE, ora 20:33 / Jucătorii echipei FC Botoșani se încălzesc într-un ritm alert înaintea meciului cu Dinaamo, iar antrenorul Marius Croitoru le cere elevilor săi să facă totul într-o viteză cât mai mare.

De partea cealaltă, Cosmin Contra urmărește de la distanță încălzirea fotbaliștilor săi fără a da indicații.

dinamo - fc botoşani


UPDATE, ora 19:58 / Borja Valle este noul decar al lui Dinamo. Fotbalistul spaniol va purta tricoul cu numărul 10 în actualul sezon şi are şanse mari să debuteze în meciul cu FC Botoşani.


Dinamo are un singur punct după primele două etape, iar eşecul din ultimul meci, la Ploieşti, 0-1 cu Chindia, a aprins serios spiritele încă de la primul joc din al doilea mandat al lui Cosmin Contra în Ştefan cel Mare.

Drept urmare, Guriţă s-a pus serios pe treabă şi a reuşit, profitând şi de pauza competiţională de două săptămâni, să aducă patru jucători, trei spanioli şi un venezuelean şi operaţiunile de mercato vor continua în următoarea perioadă.

Dinamo – FC Botoşani Live Stream Digi Sport, Telekom Sport şi Look Plus

Partida Dinamo – FC Botoşani se joacă vineri, 11 septembrie, de la ora 21:00, pe Arena Naţională, în cadrul celei de-a treia runde din Liga 1 şi este televizată de posturile Digi Sport, Telekom Sport şi Look Plus. De asemeni, puteţi intra pe site-ul FANATIK.RO, pentru a urmări meciul în format LIVE VIDEO.

Noua conducere a lui Dinamo s-a întâlnit cu suporterii acţionari şi a încercat să creioneze în comun o strategie care să poată redresa cât mai rapid clubul şi să ofere lui Cosmin Contra condiţiile pentru ca echipa să se bată pentru play.-off.

Contra a adus jucători spanioli

Contra este pus pe fapte mari şi a căpătat un mare capital de simpatie din partea fanilor după ce a anunţat că a pus pe liber patru jucători pe care şi suporterii îi doreau plecaţi.

Pablo Cortacero a asistat la eşecul de la Ploieşti, a venit şi la cantonamentul de la Săftica, unde a făcut cunoştinţă cu jucătorii şi a arătat multă implicare pentru ca proiectul preconizat să se deruleze cum trebuie.

Botoşani, repetiţie înainte de turul 2 preliminar Europa League

Numai că adversarul din acest meci este unul foarte greu, la această oră peste Dinamo, în special la capitolul omogenitate şi deşi săptămâna viitoare vor evolua acasă în turul 2 preliminar al Europa League, moldovenii vor folosi echipa de bază, dorind cele trei puncte.

Se pare că transferurile făcute de Contra în ultima săptămână au avut efect asupra bookmakerilor, pentru că aceştia acordă un uşor avantaj la cote dinamoviştilor, 2,45 , faţă de 2,85 pentru moldoveni.

ADVERTISEMENT