Fotbal intern

Dinamo – FC Botoșani se va juca pe Arena Națională! Anunțul oficial

02.09.2019 | 15:33
Dinamo  FC Botosani se va juca pe Arena Nationala Anuntul oficial

Partida Dinamo București – FC Botoșani, din etapa a noua din Casa Pariurilor Liga 1, se va juca pe Arena Națională, așa cum oficialii ”câinilor” sperau să se întâmple. Din cele trei partide disputate în acest sezon pe teren propriu, dinamoviștii au jucat unul pe cel mai mare stadion al țării, cel cu Universitatea Craiova, și două în Ștefan cel Mare, cu Academica Clinceni și FC Hermannstadt.

Dinamo – FC Botoșani se va juca pe Arena Națională

La începutul actualei stagiuni, oficialii clubului Dinamo București au semnat un contract prin care să joace pe Arena Națională o parte din meciurile din Casa Pariurilor Liga 1. După întâlnirea cu Universitatea Craiova din etapa a doua, cel mai mare stadion al țării a fost închis pentru fotbal, acolo având loc concertele susținute de Ed Sheeran și Metallica.

Gazonul de pe Arena Națională a avut de suferit în  urma acestor evenimente, iar Primăria Capitalei a decis să-l schimbe, iar acum este gata să găzduiască meciul Dinamo București – FC Botoșani, din etapa a noua din Casa Pariurilor Liga 1, care se va desfășura sâmbătă, 14 septembrie. Managerul general al ”câinilor”, Florin Prunea, anunța acest lucru acum o lună, dar decizia oficială a venit abia luni din partea Ligii Profesioniste de Fotbal.

Coregrafia suporterilor dinamoviști la un meci cu FCSB diputat pe Arena Națională

Puljic a revenit la Dinamo

Înaintea meciului Dinamo București – FC Botoșani, din etapa a noua din Casa Pariurilor Liga 1, Arena Națională va găzdui partida România – Spania, din preliminariile Campionatului European din 2020, care va avea loc joi, 5 septembrie, de la ora 21:45. Întâlnirea împotriva ibericilor va fi transmisă în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK.

Până la jocul cu FC Botoșani, Dinamo București va evolua luni seară, de la ora 21:00, în deplasare cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, în ultimul meci din etapa a opta din Casa Pariurilor Liga 1. Înaintea acestei partide, antrenorul ”câinilor” Dusan Uhrin a declarat că se teme de arbitrajele din România. Suporterii dinamoviști au primit o veste bună înaintea partidei de la Sfântu Gheorghe, fundașul croat Ante Puljic revenind alături de ”câini”.

Tags: