Sport

Dinamo – FC Porto 26-27. O nouă înfrângere pentru „dulăi” în Liga Campionilor. Video

FANATIK.RO vă oferă amănunte despre meciul Dinamo - FC Porto, care are loc joi, 30 septembrie, de la ora 19:45, în etapa a 3-a din grupa B a Ligii Campionilor la handbal masculin
30.09.2021 | 21:20
Dinamo  FC Porto 2627 O noua infrangere pentru dulai in Liga Campionilor Video
ADVERTISEMENT
30-09-2021
16:54

Dinamo - FC Porto 26-27

LIVE Min 60: 26-27. Dinamo scapă printre degete egalul după ratarea monumentală a lui Banour. Urmează meciul cu fosta echipă a lui Xavi Pascual, Barcelona.

LIVE Min 59: 26-27. Xavi Pascual cere time-out înaintea ultimei faze de atac a dinamoviștilor. Aceștia pot încheia la egalitate duelul cu Porto.

LIVE Min 53: 22-25. Portughezii profită de inexactitățile din apărarea dinamovistă și se desprind pe tabelă. Xavi Pascual cere time-out, în încercarea de a-și revitaliza echipa.

LIVE Min 47: 22-22: Nantes restabilește egalitatea. Dinamo revine astfel de la patru goluri diferență, după o nouă paradă a lui Saeid.

LIVE Min 40: 21-20. Javier Humet îi ține pe dinamoviști la un singur gol diferență. Intrat între buturi în locul lui Ghebdane, Saeid a avut la rândul său două intervenții spectaculoase.

LIVE Min 35: 17-18. Nicușor Negru înscrie fără emoții de la șapte metri și menține partida sub semnul echilibrului.

LIVE Min 32: 15-15. Kamel Alouini restabilește egalitatea pe tabelă după două parade senzaționale ale portarului Khalifa Ghebdane.

LIVE Min 30: 14-15. Răzvan Gavriloaia înscrie din extrema dreaptă, chiar la ultima fază a primei reprize. Partea a doua se anunță extrem de interesantă.

LIVE Min 23: 11-12. Alex Pascual îi aduce pe dinamoviști la un singur gol diferență, printr-un efort incredibil.

LIVE Min 20: 9-11. Nicuşor Negru reușește să înscrie primul gol pe extremă pentru Dinamo. Imediat după această fază, Xavi Pascual a cerut time-out.

LIVE Min 16: 6-10. Portughezii reușesc să se desprindă pe tabelă la capătul unei faze superbe. Dinamoviștii nu se regăsesc, dar Xavi Pascual își păstrează calmul.

Vezi aici toate fazele din partida Dinamo – FC Porto

Meciul Dinamo – FC Porto are loc joi, 30 septembrie, cu începere de la ora 19:45, în cadrul etapei a 3-a din grupa B a Ligii Campionilor la handbal masculin. După primele două etape, ambele echipe au acumulat câte două puncte.

Unde se joacă meciul Dinamo – FC Porto

Confruntarea Dinamo – FC Porto se dispută joi, 30 septembrie, de la ora 19:45, în grupa B din Liga Campionilor la handbal masculin. Meciul are loc în Sala Polivalentă din Capitală, după ce prima partidă jucată de “dulăi” acasă, câștigată în fața lui Vive Kielce, a avut loc în Sala Dinamo.

ADVERTISEMENT

La meciul cu echipa poloneză, dinamoviștii au avut parte de o susținere fantastică. Fanii au creat o atmosferă de vis, care a purtat echipa spre o mare victorie. Acum însă, ca urmare a faptului că București a depășit rata de 6 la mie la infectări cu COVID doar 30 la sută din capacitatea sălii poate fi umplută și numai de spectatori cu certificatul verde. Organizatorii sperau să se accepte și accesul celor care fac dovada unui test negativ pe 72 de ore sau 24 de ore.

Cine transmite la TV partida Dinamo – FC Porto

Partida Dinamo – FC Porto se joacă joi, 30 septembrie, de la ora 19:45, în Sala Polivalentă, în Liga Campionilor la handbal masculin și este transmisă în direct, din păcate exact la aceeași oră cu meciul de fotbal din Conference League CFR Cluj – Randers, pe posturile Digi Sport 1, Telekom Sport și Look Plus, partida de fotbal fiind pe PRO X. De asemeni îl puteți urmări și intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Conducerea lui Dinamo a obținut ca acest meci și următoarele din Liga Campionilor să se dispute într-o arenă mult mai spațioasă cum este Sala Polivalentă, dar toate planurile au fost date peste cap de explozia cazurilor de COVID. Și jucătorii au recunoscut că prezența fanilor în tribune la meciul cu Vive Kielce a ajutat enorm în plan psihic.

Ce jucători lipsesc din întâlnirea Dinamo – FC Porto

Prima veste uriașă pentru Dinamo este faptul că pe bancă se va afla din nou antrenorul Xavier Pascual și că vor reveni în echipă și jucătorii Racoțea, Humet și Shebib, cu toții absenți, ca și antrenorul, la Paris, unde câinii au fost învinși la scor categoric de multinaționala PSG în al doilea joc din Grupa B. Astfel  Xavier Pascual are posibilitatea de a alcătui cel mai bun 7 în concepția sa.

ADVERTISEMENT

Din păcate, marea achiziție reușită de alb-roșii în această săptămână, fostul jucător al lui Xavier Pascual din perioada Barcelona, Eduardo Gurbindo, nu poate evolua încă din acest meci, pentru că nu au sosit toate documentele internaționale ale transferului. El este un inter extrem de valoros, cu un CV absolut impresionant.

Încrezători în al doilea succes din grupă

Dinamoviștii privesc destul de optimiști acest al doilea meci pe teren propriu din grupa de Liga Campionilor, altminteri una foarte grea pentru ei. FC Porto a pierdut în Ucraina, în fața lui Motor Zaporoje, echipă considerată ceva mai jos valoric decât Dinamo și acest lucru le dă speranțe că vor reuși și ei același lucru.

ADVERTISEMENT

Pentru a prinde un loc în primele șase și a merge în optimi Dinamo are nevoie să termine înaintea lui Motor Zaporoje și Porto, pentru că oricât de mult s-au întărit câinii în vară la acest moment nu te poți bate cu Barcelona, Veszprem, PSG, Flensburg, chiar dacă momentan sunt pe ultimul loc, un punct în trei meciuri sau Vive Kielce, deși au învins-o în primul joc.

Cote la pariuri pentru jocul Dinamo – FC Porto

Și casele de pariuri dau credit campioanei României în acest meci, probabil neuitând că i-a luat la preț de matineu cu Vive Kielce (au avut cotă 7,00!) și le acordă cota de 1,65 sau chiar 1,60 pentru al doilea succes în grupa Ligii Campionilor. Lusitanii au cotă de 3,50 dacă, sperăm să nu, vor ieși ei cu capetele sus.

Dinamo și Porto nu s-au mai întâlnit niciodată la handbal masculin. În schimb alb-roșii s-au ciocnit în alte patru rânduri cu una dintre rivalele lui Porto din handbalul portughez, Sporting Lisabona, de fiecare dată în optimi și cele două echipe și-au împărțit calificările.

 

ADVERTISEMENT