Sport

Dinamo – FC U Craiova 1-2. „Câinii” pierd în prelungiri și au șanse mici să evite barajul. Cum arată clasamentul din play-out

Dinamo nu și-a continuat seria pozitivă din ultimele două etape și are șanse minime de a mai evita barajul după înfrângerea cu 1-2 suferită pe teren propriu în fața lui FC U Craiova
08.04.2022 | 22:15
Dinamo  FC U Craiova 12 Cainii pierd in prelungiri si au sanse mici sa evite barajul Cum arata clasamentul din playout
Claudiu Cristian Balan si Razvan Toni Gradinaru in meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si FC U Craiova, contand pentru Play-out-ul Ligii 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Dinamo din Bucuresti, vineri 8 aprilie 2022. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
08-04-2022
19:44

Cum arată clasamentul din play-out-ul Ligii 1 după Dinamo - FC U Craiova 1-2

Dinamo a pierdut cu 1-2 pe teren propriu în fața lui FC U Craiova și și-a irosit aproape orice șansă de a mai evita barajul de retrogradare în Liga 2. Deși au condus cu 1-0 încă din primele secunde ale partidei, „câinii” s-au văzut egalați în repriza secundă după o gafă a portarului Eșanu, pentru a primi apoi lovitura decisivă de la Compagno în prelungirile partidei.

În urma acestui eșec, formația antrenată de Dusan Uhrin s-a îndepărat la 9 puncte de primul loc care asigură salvarea directă, ocupat de Chndia, și nu mai are decât șanse teoretice de a evita barajul.

FC U Craiova, în schimb, pare că nu mai are griji în ultimele 5 etape, mai ales că va mai avea de jucat și împotriva Academicii Clinceni, o echipă ce este victimă sigură în toate meciurile.

08-04-2022
17:29

Dinamo - FC U Craiova 1-2 (Irobiso 1 / Huyghebaert 49, Compagno 90+1)

Vezi aici cele mai importante faze.

Min. 90+1: GOOOL FC U CRAIOVA! Lovitură liberă de la mijlocul terenului pentru olteni, mingea este aruncată în careu, ajunge la Compagno, care înscrie din 7-8 metri cu un șut la colțul scurt.

Min. 89: Ocazie imensă ratată de gazde prin Carp, care șutează defectuos din 6 metri, pe lângă poartă.

Min. 64: Irobiso scapă singur cu Popa și înscrie cu un șut plasat, dar golul este anulat corect pe motiv de offside.

Min. 49: GOOOL FC U CRAIOVA! Huyghebaert șutează pe jos din afara careului și înscrie cu largul concurs al lui Eșanu.

Min. 45+1: Cursă superbă a lui Bani pe partea dreaptă, centrare pe 6 metri, de unde Irobiso reia puțin pe lângă bară.

Min. 26: Oltenii aruncă de la margine, mingea este respinsă greșit în careu de apărarea dinamovistă, ajunge la Van Durmen, care șutează puternic din 7-8 metri în bară.

Min. 19: Vlad Morar șutează din afara careului, Popa reține în doi timpi.

Min. 12: Irobiso cade în careu după un contact cu Kovacic, însă arbitrul Marian Barbu lasă jocul să continue.

Min. 6: Moura este la un pas de un tontogol, dar are noroc că mingea trimisă aiurea către portarul Eșanu se duce pe lângă poartă.

Min. 1: GOOOL DINAMO! Rodriguez pătrunde superb în careu pe partea stângă, centrează pe 6 metri, de unde Irobiso introduce balonul în poarta goală.

Min. 1: A început partida din „Ștefan cel Mare” dintre Dinamo și FC U Craiova.

08-04-2022
15:55

Echipele de start la Dinamo - FC U Craiova

  • Dinamo: Eșanu – Grădinaru, Patriche, Carp, De Moura – Bani, Pierret, J. Rodriguez, St. Filip – Irobiso, Morar. Rezerve: Fara, Ehmann, R. Grigore, G. Crețu, Răuță, Ivanov, Mihaiu, C. Matei, Ivanovski. Antrenor: Dusan Uhrin
  • FC U Craiova: R. Popa – Negru, Kovacic, Paramatti, Huyghebaert – Baeten, Asamoah, V. Achim, Van Durmen – Cl. Bălan, Compagno. Rezerve: Mogoșanu, Bușu, Pop, Albu, Marquet, Blidar, Albu, Sidibe, Ondaan. Antrenor: Nicolo Napoli

Meciul Dinamo – FC U Craiova are loc vineri, 8 aprilie, cu începere de la ora 20:30, în cadrul etapei a 4-a din play-out-ul Casei Pariurilor Liga 1. „Câinii” au prins curaj după succesul din etapa trecută de la Ploiești, cu Chindia, și vor să muște acum și pe oltenii dirijați de italianul Nicolo Napoli.

Unde se joacă meciul Dinamo – FC U Craiova, din etapa a 4-a a play-out-ului din Casa Pariurilor Liga 1

Întâlnirea Dinamo – FC U Craiova 1948 se dispută vineri, 8 aprilie, de la ora 20:30, în etapa a 4-a din play-out-ul Casei Pariurilor Liga 1 pe stadionul din Șoseaua Ștefan cel Mare și antrenorul „câinilor”, cehul Dusan Uhrin, face apel la suporteri să fie prezenți în număr cât mai mare la stadion.

ADVERTISEMENT

La Dinamo, au început din nou să mijească mugurii speranțelor că echipa va reuși să continue linia bună din acest moment și că va acumula puncte suficiente pentru a evita și stressul unor meciuri de baraj cu ocupantele locurilor 3 sau 4 din barajul de promovare al Ligii 2.

Cine transmite la TV partida Dinamo – FC U Craiova 1948

Partida Dinamo – FC U Craiova 1948 se joacă vineri, 8 aprilie, de la ora 20:30, pe stadionul echipei bucureștene, din Șoseaua Ștefan cel Mare, de la ora 20:30, în etapa a 4-a din play-out-ul Casei Pariurilor Liga 1 și va fi televizată în direct pe posturile Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Look Plus. O mai puteți viziona și în format LIVE VIDEO intrând pe site-ul FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

La București va fi o vreme călduroasă, cu maxima zilei sărind de 20 de grade, cu un cer variabil, mai mult senin și fără pericol de ploaie. La ora jocului, temperatura va fi în jur de 17 grade, mai mult decât perfectă. Partida a fost încredințată unei brigăzi de arbitri avându-l la centru pe gălățeanul Adrian Cojocaru.

Ce jucători lipsesc din confruntarea Dinamo – FC U Craiova 1948

Antrenorul dinamovist Dușan Uhrin începe să devină ceva mai liniștit în privința numărului de jucători cu probleme de sănătate din lot, după ce etape de-a rândul s-a confruntat cu situații neplăcute, cauzate de accidentări sau suspendări. La meciul cu oltenii rămân out doar Cosmin Matei și vârful Azankpo.

ADVERTISEMENT

Nicolo Napoliîși poate face temele după cum dorește, singurele sale probleme importante fiind suspendarea lui Diallo și accidentarea argentinianului Juan Bauza, poate cel mai tehnic jucător din lotul oltenilor. Faptul că echipa va fi însoțită la București de un număr însemnat de suporteri dă multă încredere și optimism în tabăra craioveană.

Echipele probabile la Dinamo – FC U Craiova

  • Dinamo: Eșanu – Grădinaru, Aloe, Carp, Moura – Bani, J. Rodriguez, Pierret, St. Filip –. Irobiso, Morar. Antrenor: Dusan Uhrin
  • FC U Craiova: R. Popa – Negru, -Kovacici, -Paramatti, -Huyghebaert – Baeten, Asamoah, Achim, Van Durmen – Cl. Bălan, Compagno. Antrenor: Nicolo Napoli
ADVERTISEMENT

Cote la pariuri la jocul Dinamo – FC U Craiova 1948

Așa cum era de așteptat, cotele la acest meci sunt extrem de echilibrate. Victoria lui Dinamo în fața Chindiei i-a determinat pe bookmakeri să acorde bucureștenilor un ușor avantaj la cotă, 2,50 față de 2,90 pentru olteni. Un gol marcat de aceștia ajunge la cota de 1,45.

În sezonul regulat, FC U Craiova 1948 a luat patru puncte din confruntările cu „alb-roșiii”. Au făcut o remiză albă în Capitală și pe vremea când pe bancă se afla Adrian Mutu s-au impus acasă cu scorul de 1-0, gol al portughezului Vieira, la care apoi s-a renunțat pentru că erau prea mulți străini în lot.

ADVERTISEMENT