Sport

Greșeli mari de arbitraj în Dinamo – FC U Craiova. Arbitrul Adrian Cojocaru nu a dat un penalty clar pentru olteni

Meciul Dinamo - FC U Craiova, primul al etapei a 17-a în Casa Pariurilor Liga 1 a fost presărat de câteva greșeli flagrante ale centralului Adrian Cojocaru.
26.11.2021 | 22:24
Greseli mari de arbitraj in Dinamo  FC U Craiova Arbitrul Adrian Cojocaru nu a dat un penalty clar pentru olteni
Adrian Cojocaru
ADVERTISEMENT

Primul duel al etapei a 17-a, Dinamo – FC U Craiova a fost marcat de câteva greșeli mari de arbitraj ale centralului Adrian Cojocaru. În prima repriză, l-a iertat pe Sidibe de un cartonaș roșu.

În actul secund, le-a refuzat oltenilor o lovitură clară de la 11 metri, după o intrare în stil kamikaze a portarului Iliev, la Alexandru Raicea.

ADVERTISEMENT

Adrian Cojocaru nu l-a eliminat pe Sidibe, dar nici penaly pentru olteni nu a dat

Prima greșeală flagrantă a centralului Adrian Cojocaru s-a consemnat în finalul primei reprize, minutul 40.

Belgianul Sekou Sidibe, care avea deja un cartonaș galben, l-a faultat în mod evident din spate pe Nikos Kenourgios.

ADVERTISEMENT

Deși intervenția belgianului a avut intensitatea pentru care de obicei se arată cartonașul galben, centralul Cojocaru a lăsat jocul să continue.

Sidibe avea deja un cartonaș galben după o intervenție din nou la limita regulamentului asupra lui Alexandru Răuță, în minutul 30 al jocului.

ADVERTISEMENT

Dinamoviștii au contestat îndelung decizia centralului, dar acesta a rămas ferm pe poziții și cele două oponente au continuat înfruntarea în formule complete de joc.

Adrian Cojocaru le-a refuzat oltenilor un penalty în repriza a doua

Tot arbitrul Adrian Cojocaru a fost ”eroul” întâlnirii din Ștefan cel Mare și în cea de a doua repriză.

ADVERTISEMENT

După ce l-a iertat pe Sidibe de cel de al doilea avertisment, care ar fi fost echivalent cu eliminarea belgianului, arbitrul s-a făcut că nu vede un henț al lui Raicea.

În minutul 65 Raicea a făcut o preluare cu mâna în careul dinamovist, ulterior a șutat spre poarta lui Iliev, dar mingea a lovit bara și a ieșit în afara suprafeței de joc.

Același Raicea a scăpat singur spre poartă, în minutul 81, Iliev a ieșit în întâmpinare, iar Andrei Radu l-a tras evident de tricou pe oltean, dar nici de această dată Andrei Cojocaru nu a considerat că intervenția ar fi fost neregulamentară.

ADVERTISEMENT
Tags: