Sport

Dinamo – FC Voluntari 3-2, în Liga 1. Sorescu-show în „Ștefan cel Mare”. Bonetti, debut cu dreptul. Cum arată clasamentul. Video

Dinamo începe absolut senzațional noua ediție din Casa Pariurilor Liga 1 și se impune spectaculos în fața Voluntariului datorită triplei reușite de Deian Sorescu.
19.07.2021 | 22:27
Dinamo  FC Voluntari 32 in Liga 1 Sorescushow in Stefan cel Mare Bonetti debut cu dreptul Cum arata clasamentul Video
Deian Cristian Sorescu se bucura dupa un gol marcat in meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si FC Voluntari, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Dinamo din Bucuresti, luni 19 iulie 2021. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
19-07-2021
19:37

Cum arată clasamentul din Casa Pariurilor Liga 1 după Dinamo - FC Voluntari 3-2

Dinamo a oferit prima mare surpriză a noului sezon din Casa Pariurilor Liga 1 și s-a impus surprinzător în fața lui FC Voluntari cu 3-2, datorită triplei reușite de Deian Sorescu.

În fața a 7.500 de suporteri „alb-roșii” entuziasmanți, dinamoviștii au început ezitant meciul, însă au reușit o răsturnare spectaculoasă de scor în partea a doua, deși nimeni nu le dădea nicio șansă.

Datorită acestei victorii, Dinamo se află pe locul 3 în clasament, dar putea fi liderul surpriză după prima etapă dacă nu irosea cu seninătate o ocazie imensă în prelungirile partidei.

19-07-2021
17:35

Dinamo - FC Voluntari 3-2 (Sorescu 43, 58, 72 / Fulop 14, Rață 65). Sorescu aduce prima victorie a lui Bonetti

Toate fazele importante pot fi văzute AICI

Min. 90+7: Final de meci

Min. 90+5: Contraatac 4 contra 1 al dinamoviștilor, dar Sorescu pasează greșit și ratează șansa de a închide meciul.

Min. 89: La o minge de arbitru, Ricardinho trimite direct în poarta părăsită de Eșanu, dar centralul Iuliana Dima a anulat golul.

Min. 80: Steliano Filip este schimbat cu Florescu.

Min. 72: GOOOL DINAMO! Sorescu șutează puternic de la peste 20 de metri, balonul este deviat de un fundaș ilfovean, ricoșează în transversală și apoi intră în poartă. VEZI VIDEO

Min. 65: GOOOL FC VOLUNTARI! Fulop se distrează cu 4 fundași ai lui Dinamo, centrează în fața porții, iar Rață reia din 2 metri cu capul în plasă. VEZI VIDEO

Min. 64: Dublă schimbare la Dinamo. Anton și Moldoveanu sunt înlocuiți de Mihaiu și Neicuțescu.

Min. 58: GOOOL DINAMO! Sorescu recuperează o minge la jumătatea terenului, avansează nestingherit spre poarta adversă, șutează pe jos de la 20 de metri, iar balonul se scurge în plasă cu largul concurs al lui Rîmniceanu. VEZI VIDEO

Min. 56: Moldoveanu reia frumos cu capul din 10 metri, dar Rîmniceanu reține fără probleme.

Min. 43: GOOOL DINAMO! Contraatac în viteză al „câinilor”, finalizat de Sorescu cu un șut din 7-8 metri, după ce s-a distrat cu fundașii ilfoveni. VEZI VIDEO

Min. 33: Șutul lui Ilie este deviat de Eșanu în bară, dar portarul lui Dinamo revine și reține.

Min. 14: GOOOL FC VOLUNTARI! Fulop deschide scorul cu primul său gol pentru ilfoveni! VEZI VIDEO

Min. 5: Rîmniceanu respinge șutul lui Sorescu de la distanță.

Min. 1 – A început meciul!

19-07-2021
15:56

Echipele de start la Dinamo - FC Voluntari

Dinamo: Eșanu – Sorescu(c), Giafer, Dudea, Filip – Răuță – Crețu, Bani Mustafa, Anton, A. Radu – Moldoveanu; Rezerve: Fara, Neicuțescu, Mihaiu, Măgureanu, Borcea, Stan, Diniță, Florescu, Pavel; Antrenor: Dario Bonetti

FC Voluntari: Rîmniceanu – Miranda, Tamaș(c), Armaș, Vlad – Rață, Droppa – Ilie, L. Fulop, Lopes – Angelov; Rezerve: Lavin, Achim, Briceag, Costin, Tavares, Roșu, Bălan, Ion, Paraschiv; Antrenor: Liviu Ciobotariu

Meciul Dinamo – Voluntari are loc luni, 19 iulie, cu începere de la ora 20:30, în prima etapă din noul sezon al Ligii 1. Va fi un meci foarte dificil pentru echipa din Șoseaua Ștefan cel Mare după perioada tumultoasă din ultima vreme.

Unde se joacă meciul Dinamo – FC Voluntari

Confruntarea Dinamo – Voluntari se dispută luni, 19 iulie, de la ora 20:30, pe stadionul din Șoseaua Ștefan cel Mare, în prima etapă din noul sezon de Liga 1. Dinamo are un nou antrenor, italianul Dario Bonetti luându-i locul cehului Dușan Uhrin, care nu a mai rezistat la situația foarte tensionată din ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

Vor fi prezenți în tribune mulți suporteri ai câinilor, care vor putea intra pe stadion doar făcând dovada vaccinării complete sau a unui test negativ valabil 72 de ore. Este permis accesul a 50 la sută din capacitatea stadionului Dinamo, conform protocolului sanitar încheiat de LPF cu Ministrul Sănătății.

Cine transmite la TV partida Dinamo – FC Voluntari

Partida Dinamo – Voluntari se joacă luni, 19 iulie, de la ora 20:30, pe stadionul din Groapă, în prima etapă din noul sezon din Liga 1 și este transmisă pe micile ecrane de posturile Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look Plus. O mai puteți urmări și pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Și luni, 19 iulie, continuă vremea caniculară, cu șanse reduse de precipitații iar la ora partidei sunt preconizate nu mai puțin de 32 de grade, obligatoriu urmând a exista câte o pauză de hidratare pe repriză pe care le va anunța arbitrul întâlnirii, Iulian Dima. Căldura excesivă și umiditatea ridicată din aer îi pot afecta serios pe jucători.

Ce jucători importanți lipsesc din întâlnirea Dinamo – FC Voluntari

Dario Bonetti are trei absențe pentru acest meci. Ricardo Grigore este plecat cu naționala olimpică la Tokyo iar Ehmann și Anton sunt accidentați. La subțirimea lotului aceste absențe complică și mai mult situația pentru tehnicianul italian, reîntors pe bancă după ce în ultimii cini ani nu a mai antrenat pe nimeni.

ADVERTISEMENT

La Voluntari lucrurile stau incomparabil mai bine. Liviu Ciobotariu are o singură absență, e drept destul de importantă, Ion Gheorghe, cel plecat și el cu naționala olimpică la Tokyo. Voluntari a pierdut câțiva jucători în vară, dar a și reușit să aducă alții pe posturile deficitare și noul președinte, care a rămas și jucător, Gabi Tamaș, susține că vor mai urma și alte transferuri.

Dinamo a rămas doar cu copiii

A fost o vară fierbinte rău pentru Dinamo. Problemele financiare s-au agravat și rând pe rând, cu excepția lui Sorescu, Ricardo Grigore și Anton, toți ceilalți titulari au părăsit echipa, astfel încât italianul Dario Bonetti se află în fața unei misiuni aproape imposibile, de a menține echipa într-o conjunctură disperată.

ADVERTISEMENT

Dinamo este intrată din nou în insolvență și va trebui să se bazeze doar pe forțele proprii din cadrul clubului. Asta înseamnă că încă de la meciul cu Voluntari vor fi aruncați în luptă jucători tineri, lipsiți de experiență, care sunt obligați să se călească din mers.

Cote la pariuri pentru jocul Dinamo – FC Voluntari

Situația de la Dinamo a fost serios analizată și de bookmakeri care au ajuns la concluzia că puștii din Ștefan cel Mare pot avea multă bunăvoință și dterminare dar nu este suficient în fața mult mai experimentaților lor adversari. Drept urmare Voluntari e favorită, cotă 1,70, față de 5,65 cât au primit câinii să încerce mușcătura fatală. Și un gol marcat de Dinamo are cotă foarte bună, 1,60.

Tradiția meciurilor directe ar fi singura gură de oxigen de care se pot agăța jucătorii lui Dario Bonetti. Sunt zece meciuri cu Dinamo gazdă și opt au revenit alb-roșilor, unul a fost egal și doar în 2020 am consemnat unicul succes al ilfovenilor în Groapă. Acum însă ar putea veni al doilea.

ADVERTISEMENT