Fotbal intern

Cele 120 de secunde de coşmar trăite de Torje în peluză

Jucătorii lui Dinamo au fost la doar un minut de obţinerea unei mari victorii în faţa FCSB, în lupta pentru calificarea în play-off.
19.02.2018 | 12:47
Cele 120 de secunde de cosmar traite de Torje in peluza

Gabi Torje a fost cel mai înverşunat fotbalist al celor de la Dinamo în faţa rivalilor de la FCSB. De când a semnat cu echipa din Ştefan cel Mare, internaţionalul formaţiei pregătite de Vasile Miriuţă a transmis un mesaj steliştilor. “Nu puteam să mă duc niciodată la Steaua. Abia aştept meciul cu ei deoarece vreau să cânt cu galeria după victoria noastră“, a spus micuţul mijlocaş.

Însă suporterii celor de la FCSB nu au rămas mai presjos şi i-au transmis lui Torje un mesaj pe pagina oficială de facebook a Peluzei Roş-Albastre. Vezi detalii. Fanii echipei pregătite de Dică i-au promis lui Torje că îl vor face să plângă din nou, iar acest lucru aproape că s-a întâmplat după golul de 2-2 marcat de Teixeira la ultima fază.

Cum a trăit Torje meciul cu FCSB

FANATIK.RO a stat în permanenţă cu ochii pe Gabi Torje, iar internaţionalul dinamoviştilor a fost la un pas să încheie o seară perfectă pentru el. Aceasta a început în uralele ultraşilor în momentul în care micuţul mijlocaş a ieşit să inspecteze gazonul. Suporterii din PCH l-au chemat pe Torje să salute galeria, iar el nu a ezitat să o facă.

Ulterior, înainte de startul partidei, în momentul în care Miriuţă şi-a strâns jucătorii să le mai transmită un ultim mesaj, Torje i-a cerut permisiunea antrenorului să se îndepărteze un minut de grup. Motivul? Acesta l-a zărit pe marginea terenului pe tatăl lui Cătălin Hâldan şi s-a dus la el să îl salute. Fotbalistul l-a asigurat pe nea Marin că Dinamo o să învingă Steaua. Iar Dinamo a fost la un pas să facă acest lucru chiar cu ajutorul lui Torje, cel care a fost cel mai bun om al echipei lui Miriuţă. Internaţionalul “câinilor” a făcut ce a vrut cu defensiva roş-albaştrilor, iar după ce i-a perpelit pe toate feţele pe fundaşii lui Dică a şi reuşit să marcheze golul de 2-0 cu largul concurs al mult prea crudului Andrei Vlad.

Însă Torje a trecut de la agonie la extaz după minutul 90. După ce el şi Nistor fuseseră schimbaţi, cei doi au dorit să petrească ultimele zeci de secunde ale jocului în mijlocul suporterilor de la PCH. Primul care făcuse acest lucru fusese Pesic. Astfel că fotbaliştii s-au dus în peluza dinamoviştilor şi au început să cânte cu suporterii. VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO.

Dar după ce s-au auzit în spatele lor uralele fanilor stelişti, Torje s-a întors către peluza ultraşilor echipei lui Dică şi a văzut balonul în plasa porţii lui Penedo. Imediat acesta a sărit din mijlocul suporterilor şi a plecat cu capul plecat spre banca de rezerve a echipei sale. Cu greu Torje s-a abţinut să nu plângă deoarece era conştient că sunt toate aparatele foto îndreptate către el.