Fotbal intern

Măsuri după gafele lui Vlad: “Mâine luăm de urgenţă un portar”

Gigi Becali a anunţat că va transfera de urgenţă un portar la FCSB, după gafele comise de Andrei Vlad, cu Dinamo şi CFR Cluj, în Liga 1 Betano.
19.02.2018 | 00:01
Măsuri după gafele lui Vlad:

Gigi Becali nu mai este dispus să îi dea şanse lui Andrei Vlad, cel care a greşit la ambele reuşite ale celor de la Dinamo în partida cu FCSB, scor 2-2. Anunţă că va forţa de urgenţă transferul unui portar luni, în ultima zi de transferuri.

“Nu putem să trecem peste ce s-a întâmplat şi să acoperim la infinit ce se întâmplă cu Vlad. Aţi văzut ce a făcut? Lipsă de reacţie la pasa lui Nistor, e prea lent, mingea trece la un metru de el. Asta la primul gol. Bă, dar cum să iei al doilea gol! L-am sunat şi pe Dică să-i spun că eu am greşit! Am pierdut patru puncte pe mâna lui!. Mâine vedem dacă putem să luăm un portar, de urgenţă! Vedem ce putem face. Pe ăsta de la Astra (n.r. – Plamen Iliev) e greu să îl iei acum”, a declarat Gigi Becali la o televiziune de sport.

Andrei Vlad a greşit la golul marcat de Vinicius în partida pe care FCSB a remizat-o contra celor de la CFR Cluj, scor 1-1. La meciul cu Dinamo, portarul de 18 ani a fost nesigur la prima reuşită, a lui Pesic, şi a gafat la şutul lui Torje de 2-0.

FCSB îl mai are în lot în acest moment şi pe Eduard Stăncioiu, cel care ar avea şansele cele mai mari să fie titular în play-off, în cazul în care Becali nu rezolvă transferul unui portar. Portarul al treilea este Toma Niga, 20 de ani.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri