Vasile Miriuţă: “Nu aveam voie să luăm gol la ultima fază din meci”

Sorin Dumitrescu   
în Stiri sportive
18/02/2018, 23:22
Vasile Miriuţă: “Nu aveam voie să luăm gol la ultima fază din meci”

Vasile Miriuţă este trist pentru că echipa sa a primit acel gol blestemat în ultima secundă, dar e convins că echipa sa va arăta în meciul decisiv cu Astra că merită să intre în play-off şi că are valoarea şi forţa de a se bate cu orice echipă din Liga 1 din zona play-off de la egal la egal.

Ţin să felicit jucătorii, dar e multă tristeţe pentru că nu aveam voie să luăm două goluri în ultimele zece minute, sau cel puţin în ultima secundă. Trebuie să ne ridicăm, să ne adunăm şi să mergem să câştigăm la Astra.

Au fost iarăşi neglijenţe în apărare, ne-am poziţionat iar greşit la ultima fază. Am făcut schimbări, pentru că la 2-0 mai te şi aperi. Eu am incredere că vom intra în play-off, pentru că vom câştiga cu Astra.

Am vrut să îl scot pe Nemec, dar Nistor nu mai putea şi nu am avut ce face. Torje a făcut o partidă extraodinară, dar dacă era mai bine pregătit fizic ne-ar fi ajutat până la final. Am demonstrat că suntem o echipă bună şi că ne batem de la egal la egal cu orice echipă din România. 

Închide ×