Fotbal intern

Dică, euforic după egalare: “Dacă meciul mai ţinea puţin îi şi băteam”

Nicolae Dică şi-a felicitat jucătorii pentru revenirea reuşită în derby-ul cu Dinamo, scor 2-2. Totuşi, a taxat greşelile din apărarea echipei sale.
18.02.2018 | 23:16
Dică, euforic după egalare:
ADVERTISEMENT

Chiar dacă FCSB a obţinut egalarea la ultima fază, Nicolae Dică spune că echipa sa ar fi putut obţine victoria pe Arena Naţională. Ar mai fi avut nevoie doar de câteva minute pentru a le mai da o lovitură “câinilor”.

“A fost un meci jucat cu intensitate, ne-am creat multe ocazii. Credeam că e ziua când mingea nu intră în poartă. Dar băieţii au reacţionat bine. Dacă mai erau şapte, opt minute puteam să câştigăm. La primul gol este o greşeală colectivă. La fel şi golul doi. 

ADVERTISEMENT

Nu am sacrificat meciul cu Dinamo. Am folosit jucători care nu au jucat cu Lazio în prima repriză şi am avut ocazii. Mie ca antrenor îmi place să jucăm cu aşa o atmosferă, dar vom vedea dacă ajunge Dinamo în play-off. Dacă rămâne distanţa asta ar fi două puncte, nu mă îngrijorează”, a spus Nicolae Dică la o televiziune de sport.

Nicolae Dică a vorbit şi despre returul cu Lazio, care se aşteaptă să fie unul extrem de complicat pentru echipa sa: “La Roma va fi un meci mai greu decât la Bucureşti. Cred că ei vor juca cu prima echipă şi vor fi mult mai concentraţi după ceea ce s-a întâmplat la Bucureşti”.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri