Fotbal intern

Teixeira a lămurit controversa de la golul de 2-2! Ce a cerut Hanca?

Filipe Teixeira a stabilit scorul final în Dinamo - FCSB, 2-2, cu o reuşită în prelungiri. La faza respectivă, Sergiu Hanca a protestat vehement la Vasile Avram.
18.02.2018 | 23:36
Teixeira a lămurit controversa de la golul de 2-2! Ce a cerut Hanca?

Filipe Teixeira spune că nu este interesat dacă Dinamo va prinde în cele din urmă un loc de play-off şi crede că FCSB merită punctul pe care l-a scos pe final pe Arena Naţională, scor 2-2.

Portughezul a vorbit şi despre protestele lui Hanca. Dinamovistul a cerut ca jocul să fie întrerupt după preluarea lui Teixeira. Cel mai probabil a cerut un henţ, dar mijlocaşul FCSB spune că nu a comis nici o infracţiune.

“Sunt mulţumit de joc, ne-am creat multe ocazii. Suntem trişti că nu am luat trei puncte, dar asta este. Nu ştiu ce a cerut Hanca, eu ştiu că am preluat corect şi am marcat. Mă bucur pentru echipă după acest gol. Nu e uşor să joci un astfel de meci după Lazio. Vom fi în play-off foarte bine, aproape de CFR Cluj. Despre Dinamo, dacă ajunge, e meritat. Dacă nu, merită alţii. Pentru mine contează Steaua. Avem un lot valoros, cine joacă poate să scoată rezultate”, a declarat Teixeira la o televiziune de sport.

Teixeira spune că jucătorii FCSB trebuie să se odihnească pentru returul cu Lazio, de joi. În privinţa sa, este convins că va fi sută la sută pregătit: “Sperăm acum să ne calificăm cu Lazio. Eu mă simt bine, minunat, voi fi sută la sută cu Lazio”, a mai spus Teixeira.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri