Fotbal intern

Torje, stupefiat: “Mă doare ca atunci când am plâns!”

Finalul în Dinamo - FCSB 2-2 în Liga 1 Betano l-a făcut pe Gabriel Torje să rememoreze cel mai dureros moment al carierei. Acum a plâns Sergiu Hanca!
18.02.2018 | 23:26
Torje stupefiat Ma doare ca atunci cand am plans

Gabriel Torje încerca să vadă partea plină a paharului la final. Mijlocaşul, care a marcat golul doi al roş-albilor, spune că şi cu o victorie contra celor de la FCSB oricum era nevoie de o victorie cu Astra pentru ca echipa să ajungă în play-off. 

“Chiar dacă băteam azi, tot trebuia să batem la Astra ca să ne calificăm în play-off. E dureros când pierzi în ultima secundă, dar uite că şi de asta e frumos fotbalul. E poate la fel de dureros ca atunci când am plâns la finala Cupei. Dar nu e nimic pierdut. Am jucat şi pe stânga, şi pe dreapta, şi al doilea vârf…nu contează pentru mine. Am marcat, dar e un gol trist”, a spus Torje. 

Dinamo – FCSB 2-2. Acum a plâns Sergiu Hanca! 

Dacă Torje a plâns la finala Cupei din 2011, piedută în faţa Stelei, acum a fost rândul lui Sergiu Hanca să fie doborât de lacrimi la final. Torje afirmă că nu e vina unui jucător anume ce s-a întâmplat (Hanca a greşit la golul lui Teixeria din final) şi că el este pregătit să joace şi în play-out cu Dinamo. 

“Acum a plâns Hanca a plâns la final, trebuie să se liniştească. Pierdem împreună, câştigăm împreună. Îmi pare rău de suporteri, noi am făcut un meci bun şi doar puţină atenţie ne-a lipsit.  Mi-am asumat când am venit la Dinamo şi că s-ar putea să joc în play-out”, a afirmat Torje.