Ce "aroganţă"! Aşa au vândut dinamoviştii biletele pentru derby!

Dinamo-FCSB, Lazio

Gluma jucatorilor dinamovisti când au fost puşi să vândă bilete pentru Dinamo - FCSB: au venit cu fulare cu însemnele lui Lazio!

Jucătorii lui Dinamo şi-au făcut un obicei din a fi prezenţi la casele de bilete înainte de meciurile importante pentru a impulsiona vânzarea tichetelor. Pentru derby-ul cu Dinamo, joi au fost prezenţi la casele din Ştefan cel Mare portarii Laurenţiu Brănescu şi Vlad Muţiu. 

Numai că jucătorii lui Vasile Miriuţă au ţinut să le facă şi o "aroganţă" rivalillor şi s-au afişat cu fulare mai speciale la gât. Astfel, acestea erau jumătate cu Dinamo şi jumătate cu însemnele şi culorile lui Lazio, viitoarea adversară a FCSB din şaisprezecimile Europa League.

Dinamo - FCSB, 6.000 de bilete vândute

Partida dintre Dinamo şi FCSB din Liga 1 Betano se va juca duminică, 18 februarie. "Câinii" anunţă că au vândut 6.000 de bilete până în acest moment şi spun că, la ora meciului, Naţional Arena va fi plină. 

Dinamo îşi joacă intrarea în play-off în următoarele meciuri, cele împotriva Concordiei Chiajna şi a FCSB. Roş-albaştrii întâlnesc Lazio în prima manşă din şaisprezecimile Europa League, pe 15 februarie, la doar trei zile înainte de partida cu Dinamo.