Ce “aroganţă”! Aşa au vândut dinamoviştii biletele pentru derby!

Alex Bradescu   
in Stiri sportive
08/02/2018, 17:40
Ce “aroganţă”! Aşa au vândut dinamoviştii biletele pentru derby!

Jucătorii lui Dinamo şi-au făcut un obicei din a fi prezenţi la casele de bilete înainte de meciurile importante pentru a impulsiona vânzarea tichetelor. Pentru derby-ul cu Dinamo, joi au fost prezenţi la casele din Ştefan cel Mare portarii Laurenţiu Brănescu şi Vlad Muţiu. 

Numai că jucătorii lui Vasile Miriuţă au ţinut să le facă şi o “aroganţă” rivalillor şi s-au afişat cu fulare mai speciale la gât. Astfel, acestea erau jumătate cu Dinamo şi jumătate cu însemnele şi culorile lui Lazio, viitoarea adversară a FCSB din şaisprezecimile Europa League.

Dinamo – FCSB, 6.000 de bilete vândute

Partida dintre Dinamo şi FCSB din Liga 1 Betano se va juca duminică, 18 februarie. “Câinii” anunţă că au vândut 6.000 de bilete până în acest moment şi spun că, la ora meciului, Naţional Arena va fi plină. 

Dinamo îşi joacă intrarea în play-off în următoarele meciuri, cele împotriva Concordiei Chiajna şi a FCSB. Roş-albaştrii întâlnesc Lazio în prima manşă din şaisprezecimile Europa League, pe 15 februarie, la doar trei zile înainte de partida cu Dinamo. 

 

 

Ştirea MOMENTULUI

Edi Iordănescu lămurește „cazul Ioniță”: „A fost cea mai dureroasă decizie pentru mine”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.