Presiune pe jucătorii FCSB: “Să câştigăm cu Dinamo de o manieră categorică”

Mirela Apostol   
in Dinamo
14/02/2018, 11:52
Presiune pe jucătorii FCSB: “Să câştigăm cu Dinamo de o manieră categorică”

Helmuth Duckadam, preşedintele de imagine al FCSB, spune că cel mai important meci din Liga 1 Betano este cel cu FC Dinamo Bucureşti. Oficialul “roş-albaştrilor” a vorbit şi despre meciul cu Lazio Roma, din şaisprezecimile Europa League:

”Din punctul meu de vedere, nu am crezut niciodată că nu suntem în stare să ne impunem în faţa CFR-ului. Nu numai că nu a fost aşa, dar nu am reuşit nici un joc grozav. În aceste condiţii, meciul cu Dinamo este cel mai important din sezonul regulat. De ce spun asta? Pentru că noi trebuie să araătăm că suntem o echipă de valoare, pentru că, individual nu se mai pune problema, suntem valoroşi.

“Să demonstrăm că suntem favoriţi”

Trebuie să câştigăm cu Dinamo de o manieră categorică şi nu mă refer aici la scor, ci la atitudine, la forţa de grup. Pentru că o astfel de evoluţie îţi dă încredere în potenţial, îţi apropie şi oamenii din galerie.

Apoi, meciul cu Lazio este un bonus. E bine că am ajuns în primăvara europeană, dar acum cel mai important e meciul cu Dinamo, mai ales că la mijloc este şi acea rivalitate care datează de ani de zile. Şi, nu în ultimul rând, trebuie să demonstrăm că suntem favoriţi la titlu”, a spus Duckadam la un post de televiziune.

Ştirea MOMENTULUI

Gigi, impresionat: “Dacă avea 1,80 metri și 21 de ani, dădeam 10 milioane”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.