Fotbal intern

Dinamo, încurajată din străinătate! ”Batem şi ajungem în play-off”

Dinamo îşi joacă una dintre ultimele şanse de a ajunge în play-off-ul Ligii 1 Betani la derby-ul cu FCSB, care se va disputa de la ora 20:45, pe Arena Naţională.
18.02.2018 | 10:25
Dinamo, încurajată din străinătate! ”Batem şi ajungem în play-off”

Fostul atacant dinamovist, albanezul Sulejman Demollari, a ţinut să-i încurajeze pe ”câini” înaintea marelui derby şi a anunţat unde va vedea meciul Dinamo – FCSB, din etapa a 25-a a Ligii 1 Betano.

”Vreau să câştige Dinamo şi o să bată. O să ajungă în play-off pentru că acolo îi e locul. Să ştiţi că o să urmăresc pe net derby-ul! Le ţin pumnii dinamoviştilor…Eu chiar dacă sunt mai departe, mă gândesc la ei. Nu vorbesc mai mult, dar atât vreau să spun: Baftă! Orice ar fi, eu sunt dinamovist pe viaţă”, a declarat Demollari pentru Pro Sport.

Demollari a avut un mesaj pentru suporteri înaintea derby-ului Dinamo – FCSB

Demollari a spus că primeşte multe telefoane din România: ”Sunt suporterul numărul unu al lui Dinamo, acum sunt la Federaţia din Albania, dar urmăresc ceea ce fac mei. Ştii, am mai primit telefoane din România, doreau să vadă ce fac, şi mi-au zis că sunt cel mai bun străin care am jucat în campionatul vostru…A însemnat mult pentru mine”.

”Nu prea am mai urmărit ce se întâmplă în Liga 1 Betano, aşa cum îi zice acum, dar de Dinamo cam ştiu. Dar, nu vreau să vorbesc mai mult, băiete, sunt prins cu treaba la Federaţie…”, a precizat albanezul care a jucat pentru ”câini” în perioada 1991-1995.

În încheiere, Sulejman Demollari a transmis un ultim mesaj: ”Să ştii că e adresat suporterilor: ”.

Dinamo – FCSB se dispută astăzi, de la ora 20:45, apoi steliştii vor juca în deplasare, la 22 ferbuarie, returul cu Lazio din 16-imile Europa League. Ambele partide vor fi transmise în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri