Sport

„Derby de România” cu tribunele goale? Câte bilete s-au vândut până acum la Dinamo – FCSB. Exclusiv

Derby-ul Dinamo - FCSB riscă să se dispute cu tribunele goale. Chiar dacă au mai rămas nouă zile, premisele nu sunt deloc îmbucurătoare pentru „câini”
25.01.2022 | 18:25
Derby de Romania cu tribunele goale Cate bilete sau vandut pana acum la Dinamo  FCSB Exclusiv
Dinamo - FCSB riscă să se dispute cu tribunele goale. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
25-01-2022
16:28

Doar 1.000 de bilete vândute până marți pentru derby-ul Dinamo - FCSB

Deși mai sunt doar 5 zile până la marele derby cu eternul rival FCSB, Dinamo nu a reușit să vândă până acum decât 1.000 de bilete. Meciul se va juca duminică seara pe stadionul din Șoseaua „Ștefan cel Mare”, iar din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus organizatorii au fost obligați să pună în vânzare doar 5.000 de tichete, reprezentând 30% din capacitatea arenei.

Cu toate acestea, deși se spera la o afluență de public, lucrurile stau taman invers, fanii „alb-roșiilor” neînghesuindu-se deocamdată să cumpere bilete.

Dintre cele 5.000 de bilete scoase la vânzare, suporterii FCSB-ului vor  primi doar 250 de bucăți, reprezentând același procent de 30% din cota maximă pe care ar fi primit-o dacă meciul s-ar fi disputat cu tribunele la capacitate maximă.

 

Spre deosebire de anul trecut, când în tribunele Arenei Naționale era cel puțin 36.000 de suporteri, acum derby-ul Dinamo – FCSB riscă să se dispute cu tribunele goale. De vină ar putea fi decizia de a muta partida pe Stadionul din Ștefan cel Mare.

Derby-ul Dinamo – FCSB și-a pierdut din strălucirea de altădată. Câte bilete s-au vândut până acum

Cu nouă zile înaintea fluierului de start, „alb-roșii” au reușit să vândă doar 400 de bilete, deși prețurile pornesc de la 25 de lei. Nici măcar mesajul mobilizator publicat pe pagina oficială de Facebook nu pare să fi avut efectul scontat.

ADVERTISEMENT

Numărăm împreună zilele până la ora celui mai așteptat duel al fotbalului românesc, DINAMO vs FCSB (Liga 1, etapa a 23-a), programat de Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) în ultima duminică a acestei luni, 30 ianuarie, ora 20:00, pe stadionul din Ștefan cel Mare.

Biletele pentru DINAMO vs FCSB au fost puse în vânzare online prin Bilete.ro, partener oficial de ticketing al clubului nostru”, anunțau „câinii”, în speranța că îi vor convinge pe fani să participe în număr cât mai mare la meciul contând pentru etapa cu numărul 23 din Casa Pariurilor Liga 1.

ADVERTISEMENT

În momentul de față, echipa ocupă penultima poziție în clasament, la doar două puncte în fața „lanternei roșii” Academica Clinceni, iar șansele de a evita retrogradarea sunt extrem de mici. De asemenea, problemele financiare continuă să-și facă simțită prezența.

Prețurile biletelor pentru derby-ul cu FCSB

  • Peluza Sud – 25 de lei
  • Peluza PCH – 25 de lei
  • Tribuna 2 – 35 de lei
  • Tribuna 1 – 45 de lei
  • Tribuna VIP – 60 de lei
  • Tribuna Oficială – 200 de lei
ADVERTISEMENT

Flavius Stoican, mesaj ferm pentru jucători: „Important nu e unde jucăm, ci să ne ridicăm la nivelul celor de la FCSB”

Chiar dacă pornesc din postura de outsideri, Flavius Stoican își dorește ca elevii săi să intre pe teren cât se poate de motivați, cu gândul să spele rușinea din tur, când au fost învinși la scor de tenis, 0-6. Acel meci a dus la demiterea lui Dario Bonetti.

Important nu e unde jucăm, ci să ne ridicăm la nivelul celor de la FCSB. Am văzut declarațiile lor, vor vedea la meciul respectiv dacă suntem vai de capul nostru. Ei au jucători de milioane și vedem ce va fi”, a declarat tehnicianul, imediat după eșecul suferit în prima etapă din 2022, scor 1-2, cu FC Argeș. Reacția eternei rivale nu s-a lăsat, însă, nici ea prea multă vreme așteptată.

ADVERTISEMENT

A început războiul psihologic pentru derby, îşi montează echipa mister. Bate câmpii, îmi doresc să rămână Dinamo în Liga 1, fără pic de ipocrizie. Fotbalul are nevoie de Dinamo, de Rapid.

Am spus doar că nu cred că suporterii lui Dinamo se aşteptau să se întărească echipa cu Tomozei şi Buleică, jucători care au jucat în Liga 2. Uite, Buleică mi-a plăcut cum a jucat azi. Nici Tomozei n-a jucat rău, putea lua al doilea galben.

N-am vrut să-i jignesc, dar ce să-i spui lui Stoican? Ne bagă în toloaca aia, plantaţia aia, cartofi bagi acolo. Oamenii nu au bani, unde să joci pe Arena Naţională”, a spus managerul general al roș-albaștrilor, Mihai Stoica, la Telekom Sport.

Figueiredo este noul portar al lui Dinamo. Pe ce perioadă a semnat

Până una-alta, conducerea dinamovistă a reușit să astupe golul dintre buturi prin aducerea portughezului Cristiano Figueiredo, liber de contract după despărțirea de CFR Cluj, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate. Acesta a semnat un angajament valabil până la finalul sezonului.

Portarul Cristiano Pereira Figueiredo, 31 de ani, ultima oară la campioana României, CFR Cluj (foto), a semnat un contract cu Dinamo București până la finalul acestui sezon competițional, cu opțiune de prelungire pentru încă un an, a anunțat administratorul special Iuliu Mureșan pentru pagina oficială de Facebook a clubului nostru.

Născut pe 29 noiembrie 1990 și având dublă cetățenie, portugheză și germană, Cristiano Pereira Figueiredo și-a început cariera la Braga și a mai evoluat pentru Vizela, Valencia, Coimbra, Panetolikos, Belenenses, Vitoria Setubal, Hermannstadt și CFR Cluj. 13 este numărul oficial de joc al noului portar dinamovist. Bine ai venit la Dinamo București, Cristiano Pereira Figueiredo!”, se arată în comunicatul clubului.

ADVERTISEMENT
Tags: