Sport

Dinamo, haine de gală pentru derby-ul cu FCSB. Ce echipament vor purta în premieră băieții lui Flavius Stoican. Exclusiv

FANATIK a aflat în exclusivitate că băieții lui Flavius Stoican vor folosi un echipament în premieră la derby-ul cu FCSB din Ștefan cel Mare de duminică, 30 ianuarie.
25.01.2022 | 23:50
Dinamo haine de gala pentru derbyul cu FCSB Ce echipament vor purta in premiera baietii lui Flavius Stoican Exclusiv
Dinamo nu va juca în echipamentul obișnuit la derby-ul cu FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
25-01-2022
21:50

DDB confirmă FANATIK

DDB a emis un comunicat oficial prin care confirmă informația oferită, în exclusivitate, de FANATIK, conform căreia fotbaliștii lui Dinamo vor purta un echipamentu negru la derby-ul cu FCSB, iar tricourile de joc vor fi inscripționate cu inițialele DDB și numele suporterilor.

„DUMINICĂ JUCĂM ÎN TRICOURILE DDB

Pe 16 februarie 2020 am jucat cu fcsb pe Arena Națională. Porneam cu a doua șansă și totuși am luat cele 3 puncte. N-ați uitat golul lui Sin din lovitură liberă. Nici semnele lui Vali Lazăr către ”Peluza Monștrilor”, după golul victoriei.

La acel meci, băieții noștri au jucat pentru prima dată cu ”Doar Dinamo București” pe tricouri, în dreptul inimii.

Sponorul pricipal s-a dat la o parte pentru acel meci și a făcut loc inscripției DDB, ca o recunoaștere a faptului că Proiectul Suporterilor devenise principalul sponsor și susținător al echipei.
Acele tricouri au devenit simbolul salvării de la faliment. Au fost vândute la licitație și toți banii strânși au intrat în club pentru a putea obține licența de Liga 1.

În 2021 ne-am confruntat cu același risc al pierderii licenței și implicit al falimentului. Datoriile create de spanioli erau mult mai mari decât în anul precedent. Atunci s-au lansat tricourile inscripționate cu numele suporterilor. S-au strâns 200.000€ și s-au acoperit o parte din datorii.

Prin acest lucru, tricourile negre, cu 2000 de nume de suporteri, au devenit un simbol al salvării. Asta le dă valoare mai mult decât orice.

Tricourile au fost expediate către suporteri și în proporție de 98% au ajuns în posesia lor.

Duminică, vor căpăta și mai multă valoare, pentru că vor deveni TRICOURILE OFICIALE DE JOC.

Era una dintre promisiunile făcute suporterilor. Știm că mai avem o promisiune în așteptare. Nu ne oprim. Vom face tot posibilul să ducem până la capăt tot ce am început.

Pentru a putea fi îmbrăcate în meciurile oficiale, eram obligați să alegem o altă culoare, în afara culorilor care sunt deja folosite în echipamentul din acest sezon.

Duminică vom fi acolo. Nu doar în Peluză, nu doar în tribune, ci și pe piepturile jucătorilor.

Pornim cu șansa a doua, dar băieții noștri vor juca din ADÂNCUL INIMII. Pentru ei, pentru EMBLEMA de pe piept și pentru toți acei SUPORTERI care au dat totul pentru Dinamo”, se arată în comunicatul emis de DDB.

 

FANATIK a intrat în săptămâna „Derby de România” și a aflat ultimele detalii despre mișcările de trupe din Ștefan cel Mare.

Fanii-acționari din programul DDB se pregătesc de o atmosferă incendiară în „Groapă”, însă și ei vor avea parte de o surpriză din partea clubului.

ADVERTISEMENT

Dinamo, echipament în premieră la derby-ul cu FCSB. Cum vor intra „câinii” pe teren

FANATIK a aflat în exclusivitate că Dinamo va juca pentru prima oară în negru în „Derby de România”, iar tricourile de joc vor inscripționate cu inițialele DDB și numele suporterilor.

Daniel Șendre, purtătorul de cuvânt al DDB, prezintă echipamentul de culoare neagră a lui Dinamo
Daniel Șendre, purtătorul de cuvânt al DDB, prezintă echipamentul de culoare neagră a lui Dinamo

Astfel, Dinamo revine după mult timp la echipamentul negru. La ultimul derby cu FCSB din Ștefan cel Mare, „alb-roșiii” au intrat pe teren în echipamentul verde, de rezervă.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, galeria FCSB-ului este extrem de nemulțumită că va primi de la Dinamo doar 250 de bilete, în condițiile în care meciul se va desfășura doar la 30% din capacitatea stadionului.

Gheorghe Mustață anunță că suporterii FCSB își vor cumpăra bilete la tribuna a doua

Liderul galeriei FCSB, Gheorghe Mustață, a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK despre derby-ul cu Dinamo: „Cele 250 de bilete sunt maximul pe care ni-l pot oferi. Nu o să încapă nucleul Peluzei, o să rămână multă lume acasă. O să mergem doar 250. Cu siguranță vom face o atmosferă frumoasă. Ne așteptăm să câștige echipa, de aceea suntem alături de ea”.

ADVERTISEMENT

Deși Dinamo le-a oferit celor de la FCSB doar 200 de bilete, FANATIK a aflat în exclusivitate că numărul de bilete vândute nu este deloc unul mare.

Cu nouă zile înainte de meci, doar 400 de tichete au fost achiziționate de casele de bilete ale stadionului din Ștefan cel Mare și Dinamo – FCSB riscă să se dispute cu tribunele aproape goale.

ADVERTISEMENT

„Derby de România” s-a încins deja la nivel de declarații: Meme Stoica, atac la Flavius Stoican

Flavius Stoican a trimis câteva săgeți către rivala FCSB la finalul meciului cu FC Argeș, iar discursul său l-a iritat pe managerul general al FCSB, Mihai Stoica: „Până la urmă, nu este atât de important unde jucăm cu FCSB. Important este să ne ridicăm la nivelul celor de la FCSB. Am văzut și declarațiile lor, despre transferurile pe care le-am făcut, că noi suntem vai de capul nostru. Vom vedea la meciul respectiv dacă într-adevăr așa este. Ei au un nivel, au jucători de milioane de euro și este normal să fim foarte atenți”.

Meme Stoica i-a dat imediat replica antrenorului lui Dinamo și i-a atins pe „câini” acolo unde îi doare mai tare: „Niciodată n-am crezut că voi ajunge să vreau ca Dinamo să câștige un meci, asta probabil pentru că mi-aș dori cu adevărat ca ei să rămână în Liga 1. Nu-mi place că grupări care puneau serioase probleme în lupta pentru titlu au dispărut sau că au fost ani fără Rapid în Liga 1.

Deși am avut milioane de ocazii și de motive (numai dacă țineam cont de comportamentul grețos al galeriei lor) să-i ironizez grav, am ales să n-o fac și să încerc să fiu obiectiv când am analizat situația în care se află. Pe scurt, să fiu empatic. 

Poate că și pentru că oricui i se poate întâmpla un dezagrement de dimensiunile astea, mai ales în vremurile pe care le trăim. Tocmai de asta nu înțeleg de unde i-au venit subit nervii lui Stoican și ne arată el nouă nu știu ce. Lasă-ne, nea Flavius, că avem meci mâine cu ăia de ne-au dat în tur cu terenul în cap, au câte 4 jucători pe post și mai vor să se întărească. Dă-i pe amenințări de luni că e timp!”, a scris Mihai Stoica pe pagina lui oficială de Facebook.

  • 400 de bilete se vânduseră cu 9 zile înainte de Dinamo – FCSB
  • 36 de puncte e diferența din clasament între FCSB (locul 2) și Dinamo (locul 15)
ADVERTISEMENT