Sport

Cum s-a transformat Dinamo – FCSB într-un derby în familie. Ginerele lui Stoican, jucător la marea rivală

Meciul Dinamo - FCSB este unul cu emoții mari pentru Lorena, fiica lui Flavius Stoican. Derby de Românie înseamnă pentru ea disputa dintre tatăl și iubitul ei, Andrei Burlacu, jucător la FCSB.
30.01.2022 | 17:55
Cum sa transformat Dinamo  FCSB intrun derby in familie Ginerele lui Stoican jucator la marea rivala
Familia Stoican și Andrei Burlacu. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Marele derby este unul foarte important în familia Stoican. Flavius trebuie să facă totul pentru a câștiga meciul cu FCSB, el neavând nicio victorie într-un derby contra roș-albaștrilor din postura de tehnician al lui Dinamo. În schimb, a învins FCSB de două ori când era antrenor la Poli Iași.

În afara rivalității dintre cele două echipe, meciul de mâine este unul cu emoții mari în familia lui Flavius Stoican. Fata sa, Lorena, trebuie să aleagă între tată și iubit, având în vedere că Andrei Burlacu este la FCSB de la finalul lunii iulie 2021, până acum însă doar rezervă neutilizată.

ADVERTISEMENT

Andrei Burlacu și Lorena Stoican au o relație de mai bine de patru ani, iar atacantul vicecampioanei a fost adus chiar la Poli Iași, în sezonul 2018-2019, de către Flavius Stoican, care era antrenor la echipa din Copou și unde a evoluat în 9 meciuri.

Andrei Burlacu încă nu a primit șanse la FCSB

Deși încă nu s-au căsătorit, relația lor este foarte stabilă și în vară chiar au fost în vacanță în Dubai alături de părinții Lorenei, Flavius și Maria Stoican.

ADVERTISEMENT

Am cu cine să îl înlocuiesc pe Keșeru, stați liniștiți. Acum câteva zile m-am interesat și de Andrei Burlacu. Băiatul a fost accidentat și o să revină cât de curând. Vreau să îl văd la lucru și pe el, vreau să mă conving de ceea ce poate.

O să își intre în formă și Coman, iar Keșeru să stea să se uite la ei, dacă nu vrea să plece, declara Gigi Becali, pentru ProSport, în luna noiembrie.

ADVERTISEMENT

Până acum atacantul oltean a fost însă doar rezervă neutilizată sau în afara lotului. Ultimul meci în care a stat pe bancă a fost cel cu CFR Cluj, 3-3.

De ce l-a adus Gigi Becali pe Burlacu la FCSB

Deși nu a jucat niciun meci oficial pentru echipa lui Toni Petrea, Andrei Burlacu este la sufletul lui Gigi Becali. Finanțatorul roș-albaștrilor a dezvăluit în exclusivitate pentru FANATIK motivul pentru care l-a transferat pe atacantul în vârstă de 25 de ani.

ADVERTISEMENT

„De Burlacu îmi place pentru că este un băiat foarte cuminte. Merge și la biserică, cântă în corul bisericii, am auzit numai lucruri bune despre el.

Lui îi fac contract doar pe un an, apoi prelungim cu încă unul, iar dacă-și face treaba atunci îi fac pe încă trei ani.

Nu mă mai păcălesc cu niciun jucător să-i fac contract direct pe cinci ani”, a declarat Becali în exclusivitate pentru FANATIK.


  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – FCSB: 2,37 este cota pentru „1X”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT