Fotbal intern

Discuţie decisivă Miriuţă-Torje. “Găbiţă, pentru asta te-am adus!

Dinamo - FCSB va avea loc de la ora 20.45, în etapa 25, iar Vasile Miriuţă speră la o victorie în faţa "roş-albaştrilor" pentru a ajunge în play-off.
Autor: Iuliana Spirache | 18.02.2018 | 19:22
Discuţie decisivă Miriuţă-Torje.

Înaintea derby-ului Dinamo – FCSB, echipa lui Vasile Miriuţă se află pe locul 6, cu 38 de puncte, la egalitate cu FC Viitorul Constanţa, dar la 2 în faţa celor de la CSM Politehnica Iaşi şi FC Botoşani.  “Câinii” au nevoie de un rezultat pozitiv pentru a-şi asigura un loc de playoff.

Vasile Miriuţă vrea să se bazeze pe jucătorii cei mai buni din lotul lui Dinamo împotriva lui FCSB, iar Gabi Torje, jucător care a revenit în “Ştefan cel Mare” în această iarnă, va fi titular. Astfel, antrenorul lui Dinamo a ţinut să aibă o discuţie importantă cu internaţionalul român.

Ce i-a spus Miriuţă lui Torje

La antrenamentul oficial susţinut de Dinamo Bucureşti înaintea meciului cu FCSB, Vasile Miriuţă l-a luat deoparte pe Gabi Torje şi i-a transmis că pentru meciuri precum cele cu FCSB şi cu CS Universitatea Craiova, din Cupa României, a fost adus la Dinamo 

Antrenorul lui Dinamo i-a transmis lui Gabi Torje că are nevoie de experienţa lui pentru a tranşa victoria în această seară cu FCSB. Astfel, “câinii” vor juca la victorie şi nici nu se gândeşte la un egal.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!