Fotbal intern

Stelistul dorit la Dinamo. “E un adevărat lider. Are multe calităţi!”

Ionel Dănciulescu a vorbit înaintea derby-ului dintre Dinamo şi Steaua şi a dezvăluit ce jucător din lotul lui Nicolae Dică l-ar dori în "Ştefan cel Mare".
17.02.2018 | 10:15
Stelistul dorit la Dinamo E un adevarat lider Are multe calitati

Întrebat de FANATIK.RO ce jucător de la Steaua şi-ar dori la FC Dinamo Bucureşti, directorul general al echipei din “Ştefan cel Mare” a dezvăluit că l-ar vedea pe Mihai Pintilii în tricoul “câinilor”. Ionel Dănciulescu consideră că mijlocaşul este unul dintre cei mai importanţi jucători din lotul pregătit de Nicolae Dică. CITEŞTE AICI TOT INTERVIUL ACORDAT DE IONEL DĂNCIULESCU PENTRU FANATIK!

“Eu vorbesc din punctul meu de vedere. Ce mi-aş dori eu… Eu l-aş vrea pe Pintilii. E un adevărat lider, un jucător care ştie ce înseamnă fotbalul, performanţa, e un jucător cerebral. E un jucător cu foarte multe calităţi. Nu iese el în evidenţă, dar e foarte util. Eu cred că este cel mai important jucător de la Steaua. E bătrân, dar vârsta nu contează. Teixeira este şi el un jucător interesat, Budescu la fel”, a spus Ionel Dănciulescu.

Alibec sau Gnohere?

Mai mult, Ionel Dănciulescu a fost pus să aleagă între Denis Alibec şi Harlem Gnohere. Directorul general al lui Dinamo Bucureşti este impresionat de Alibec, jucător despre care susţie că nu are parte de susţinerea necesară la Steaua. 

“Alibec îmi place foarte mult. Eu îl aleg pe Alibec. Îmi place stilul lui de joc. Bizonul e un jucător oportunist, un jucător de gura porţii, un marcator. Alibec e un fotbalist care îmi place. E marcator, dar acum trece printr-o perioadă dificilă pentru că este complicat să joci la Steaua. E complicat! Acolo eşti bun dacă joci 2-3 meciuri foarte bine, dar dacă nu joci bine eşti cel mai prost. Eu cred că cei de la Steaua ar trebui să-l ajute mai mult. Nu cred că nu l-au ajutat, nu ştiu ce s-a întâmplat acolo, însă pentru mine Alibec ar fi un câştig. Eu cred că îl afectează când este criticat la televizor şi o spun din punct de vedere al unui fost fotbalist. Trebuie să ai o linie între tot ce spui. Azi zici că e bun, mâine că e prost”, a încheiat oficialul lui Dinamo.