Video. Incidente în derby! Bătaie între fani în ambele peluze!

Gabriel Esanu    Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
18/02/2018, 20:37
Video. Incidente în derby! Bătaie între fani în ambele peluze!

Update, 20:45 / Fanii FCSB au urmat exemplul rivalilor. Chiar înainte de a-şi afişa coregrafia, formată din mai multe pătrate roşii şi albastre, fanii de la Peluza Roş-Albastră şi-au împărţit pumni între ei.

Vezi aici video cu incidentele

Update, 20:35 / Neînţelegeri între fanii dinamovişti înainte de startul partidei cu FCSB. Reprezentanţii mai multor brigăzi şi-au împărţit pumni după unele discuţii în contradictoriu. S-au potolit la timp pentru a se putea concentra pe coregrafia 3D.

Update. 17 februarie.  Vasile Miriuţă a anunţat  pe câţi fani se bazează la derby-ul Dinamo – FCSB. “Vor fi 30 sau 35 de mii de dinamovişti care ne vor purta spre victorie!”, a fost declaraţia antrenorului dinamovist. 

“Eu sunt convins că va fi stadionul arhiplin. Mizez pe 35 de mii de spectatori. Nu s-a discutat de prime, nu e nevoie de motivări suplimentare la un astfel de meci”, a spus şi Ionel Dănciulescu. Acesta spune că, din informaţiile lui, sunt în acest moment 28 de mi de bilete vândute. 


Update. S-au vândut aproximativ 10.000 de bilete pentru derby-ul dintre Dinamo şi FCSB, care va avea loc pe 18 februarie, de la ora 20.45.


Update. Derby-ul Dinamo – FCSB va avea loc pe 18 februarie, de la ora 20.45, iar oficialii din “Groapă” au vândut în jur de 8.000 de bilete până astăzi, iar aceştia se aşteaptă ca meciul să se joace cu porţile închise. Mai mult, ultraşii din “Peluza Cătălin Hîldan” şi-au plănuit şi deplasarea la Chiajna, acolo unde Dinamo va juca luni, 12 februarie, de la ora 20.45. 

Aceştia încearcă să se mobilizeze pe Facebook, iar mesajele dinamoviştilor sunt destul de războinice. “Luni luăm Chiajna cu asalt, apoi facem infern cu FCSB. Luptăm până la capăt alături de echipă. Cu toţii la meci! Doar Dinamo Bucureşti”.

“5.000 de câini la Chiajna. Săptămâna viitoare umplem stadionul. Mergem cu crainic cu tot”.


Deşi o va întâlni pe Concordia Chiajna în etapa 24 din Liga 1 Betano, dinamoviştii sed gândesc la derby-ul cu FCSB, de peste două săptămâni, pe 18 februarie, de la ora 20.45, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

Oficialii formaţiei FC Dinamo Bucureşti au pus deja în vânzare biletele pentru derby-ul cu FCSB, iar suporterii din “Ştefan cel Mare” s-au înghesuit la casele de bilete. Astfel, până în acest moment s-au vândut deja peste 5.000 de tichete, iar “câinii” speră ca să umple stadionul până pe 18 februarie.

Nedelcearu şi Popescu vor vinde bilete pentru Dinamo – FCSB

Mai mult, dacă Ionel Dănciulescu şi Cristi Hîldan, fratele regretatului Cătălin Hîldan, au vândut bilete în cursul zilei de marţi, astăzi locul celor doi va fi luat de Ionuţ Nedelcearu şi Mihai Popescu.

Cei care doresc să cumpere tichete de la Ionuţ Nedelcearu şi Mihai Popescu o vor putea face de la casele de bilete din “Ştefan cel Mare” începând cu ora 15.00.

 

Ştirea MOMENTULUI

Hagi şi-a avertizat jucătorii înainte de Viitorul-Racing Luxemburg! “Nu este nimic câştigat”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.