Becali i-a lăudat pe fanii "câinilor": "Sunt peste noi!"

dinamo - fcsb, liga 1 betano, gigi becali, pch

Dinamo - FCSB se joacă duminică, de la ora 20:45, în etapa a 25-a din Liga 1 Betano. Gigi Becali a lăudat galeria rivalilor înainte de derby.

Dinamo - FCSB este cel mai important derby din Liga 1 Betano, chiar dacă formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare nu se află în bătălia pentru titlu. Gigi Becali a anunţat înaintea derby-ului că îi vrea pe "câini" în play-off - VEZI DETALII AICI.

Gigi Becali a vorbit despre suporterii lui Dinamo şi a afirmat că mereu a încercat să-i atace după episodul de la meciul cu Manchester City din 2016. Atunci, fanii "câinilor" au pus la cale o farsă în care au fost implicaţi susţinătorii vicecampioanei României.

Gigi Becali laudă PCH înainte de Dinamo - FCSB

"Eu niciodată nu am avut cu Dinamo răutate. Dar de când mi-au făcut coregrafia aia, tot ce spun împotriva lor e de oftică împotriva suporterilor. Pentru că mi-au făcut acea înscenare. Cum să îi atac altfel? Ei din punct de vedere al coregrafiei ne bat, sunt mult deasupra noastră", a declarat Gigi Becali pentru o televiziune de sport.

Gigi Becali i-a înţepat de mai multe ori pe fanii lui Dinamo în trecut. Aproape de fiecare dată, patronul vicecampioanei României a afirmat că episodul de la meciul cu Manchester City nu-l poate uita prea uşor.