Gigi o vrea pe Dinamo în play-off! Cine l-a făcut să-şi schimbe opinia

dinamo-fcsb, liga 1 betano, gigi becali, play-off

Dinamo - FCSB se va juca duminică, de la ora 20:45, în etapa a 25-a din Liga 1 Betano. Gigi Becali a anunţat că o vrea pe marea rivală în play-off.

Dinamo - FCSB este cel mai aşteptat meci al începutului de an în Liga 1 Betano. Înaintea partidei, Gigi Becali a declarat că îi vrea "câini" în play-off, singurul motiv fiind că Vasile Miriuţă este un antrenor pe placul său.

"Vasile Miriuţă e un băiat bun. Nu o să mai zic niciodată ceva rău de Dinamo de acum. Într-un Dinamo - Steaua se poate întâmpla orice. Mereu se concentrează în astfel de meciuri. E o chestiune de vestiar. Dacă intră Dinamo în play-off, mizez că se poate bate pentru cupele europene. Ei sunt conştienţi că atât se poate. Miriuţă m-a convins. Vreau ca Dinamo să se califice în play-off pentru antrenorul lor. Dănciulescu e jumate dinamovist, jumate stelist. Doar a jucat la Steaua", a declarat Gigi Becali pentru o televiziune de sport.

Înainte de Dinamo - FCSB, Gigi Becali se gândeşte la CFR Cluj

Patronul vicecampioanei României nu a uitat încă derby-ul cu CFR Cluj. Gigi Becali l-a taxat încă o dată pe Dan Petrescu, căruia i-a găsit şi o nouă poreclă. Omul de afaceri a susţinut că după meciul cu formaţia din Gruia nu mai are motive să se teamă de clujeni.

"După ce am jucat acum cu ei nu îmi mai este teamă de CFR. Nu au jucat fotbal. Au fost greşeli de arbitraj. Dan Petrescu-penalty s-a supărat, el mereu primeşte lovituri de la 11 metri. Aşa îi zic de acum, Dan Petrescu-penalty. Ei au apăsat cât au putut pe acceleraţie. Ca valoare nu au putut mai mult. În a doua repriză nu au mai trecut de mijlocul terenului", a mai precizat Gigi Becali.