Sport

Octavian Popescu, un nou gol de PlayStation. FCSB a deschis scorul în derby-ul cu Dinamo după trei pase „fulger” și o finalizare de mare clasă. Video

Octavian Popescu își continuă forma excelentă la FCSB. „Perla” lui Gigi Becali a deschis scorul în derby-ul cu Dinamo cu o nouă execuție „specialitatea casei”.
30.01.2022 | 20:24
Octavian Popescu un nou gol de PlayStation FCSB a deschis scorul in derbyul cu Dinamo dupa trei pase fulger si o finalizare de mare clasa Video
ADVERTISEMENT

După 6-0 pe Național Arena, cea mai drastică victorie din istoria confruntărilor directe, FCSB a început în forță și returul din Ștefan cel Mare.

Vicecampioana României a lăsat-o să respire doar două minute pe marea rivală. Octavian Popescu a deschis scorul după un contraatac „fulger” al colegilor săi.

ADVERTISEMENT

Dinamoviștii erau cu aproape toată echipa în jumătatea oaspeților la o fază fixă, iar după o minge aruncată în careul lui Andrei Vlad, aceasta a ricoșat la Risto Radunovic, care a pornit vertiginos spre poarta adversă.

Octavian Popescu a deschis scorul cu „specialitatea casei” în Dinamo – FCSB

Fundașul stânga al roș-albaștrilor i-a pasat lui Darius Olaru, care, dintr-o atingere, i-a așezat excelent balonul lui Andrei Dumiter. Atacantul a venit lansat cu fața spre careul lui Cristiano, dar i-a pasat rapid lui Octavian Popescu.

ADVERTISEMENT

Odata ajunsă la piciorul drept al „nouarului” în vârstă de 19 ani, aceasta a fost reluată cu interiorul, de undeva din colțul stâng al suprafeței de pedeapsă, peste goalkeeperul lusitan.

VEZI VIDEO CU REUȘITA LUI OCTAVIAN POPESCU

Tavi Popescu, gol de PlayStation și cu CFR Cluj

Octavian Popescu a repetat astfel isprava din etapa precedentă, când a deschis scorul în derby-ul cu CFR Cluj cu o execuție similară, pe care a numit-o „specialitatea casei”.

ADVERTISEMENT

„E specialitatea casei la mine și sper să o țin tot așa! Nu prea (n.r.- dacă a exersat mult).

Colegii m-au felicitat și le mulțumesc foarte mult pentru că fără ei nu pot să reușesc.

Și adversarilor le mulțumesc. A fost un meci incendiar și e bine că suntem acolo, în spatele lor”, declara Tavi Popescu, după FCSB – CFR Cluj 3-3.

ADVERTISEMENT

Octavian Popescu este la a doua sa reușită în poarta lui Dinamo. „Nouarul” roș-albaștrilor a marcat în „Eternul derby” și în partida tur.

Tavi Popescu a înscris cel de-al doilea gol al succesului istoric cu 6-0.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC U Craiova 1948: 1,59 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT