Fotbal intern

Mihai Stoica râde de Dinamo după umilința din Ștefan cel Mare: „Au fost 3, puteau fi 8”

Mihai Stoica rade de Dinamo dupa umilinta din Stefan cel Mare Au fost 3 puteau fi 8
ADVERTISEMENT

Meciul Dinamo – FCSB are loc joi, 25 iunie, cu începere de la ora 20:00, pe stadionul din Ștefan cel Mare, în cadrul primei manșe a semifinalei Cupei României.

Partida se va juca fără spectatori, conform protocoalelor sanitare încheiate între oficialii fotbalului românesc, Ministerul Tineretului și Sportului și Ministerul Sănătății.

ADVERTISEMENT

Acest derby vine într-un moment nefavorabil ambelor echipe, altminteri cu un CV bogat în această competiție, în care FCSB, sub titulatura de Steaua, a cucerit de nu mai puțin de 22 de ori trofeul. Dinamo are la fel ca Rapid 13 succese în Cupa României.

LIVE Dinamo – FCSB 0-3 (Ad. Popa 33, Olaru 75, Cr. Dumitru 83) – VEZI AICI CELE MAI IMPORTANTE FAZE ALE MECIULUI


UPDATE, 26 iunie, ora 9:56 / Mihai Stoica, managerul general al FCSB-ului, a ieșit la atac și a ironizat-o din nou pe Dinamo după ce echipa pe care o conduce s-a impus aseară cu un categoric 3-0 în turul semifinalelor Cupei României.

ADVERTISEMENT

„Au fost 3, puteau fi 8, fără 8 jucători importanți și cu 8 jucători eligibili U21 în teren. Nimic DDB (Despre Dinam0 București)”, sună postarea lui MM pe pagina de Facebook.

Au fost 3, puteau fi 8, fără 8 jucători importanți și cu 8 jucători eligibili U21 în teren. Nimic DDB (Despre Dinam0 București)⚽️⚽️⚽️

Nai-post ni Mihai Stoica noong Huwebes, Hunyo 25, 2020


UPDATE, 25 iunie, ora 22:26 / Un fan al lui Dinamo nu a rezistat umilința echipei și nu a mai ținut cont de pandemia de coronavirus. Acesta s-a dus „glonț” la jucătorii echipei sale și i-a apostrofat.

ADVERTISEMENT

Suporterul i-a certat pe Vali Lazăr, Ahmed Bani și Mihai Popescu

Fanul lui Dinamo care i-a certat pe jucători
Fanul lui Dinamo care i-a certat pe jucători

UPDATE, 25 iunie, ora 21:39/ Cristian Dumitru duce scorul la un 3-0 pe care nimeni nu îl anticipa înainte de partidă.


UPDATE, 25 iunie, ora 21:33/ Darius Olaru majorează diferența cu un șut din interiorul careului, după o acțiune a lui Cristi Dumitru. Faza inițială, care l-a avut pe Dumitru în prim-plan, este suspectă de ofsside.

ADVERTISEMENT

UPDATE, 25 iunie, ora 21:22/ Lunga perioadă de pauză își spune amprenta asupra lui Adi Popa. A „terminat benzina” după 60 de minute și a fost înlocuit de Cristi Dumitru.


UPDATE, 25 iunie, ora 21:12/ Tensiunea atinge cote maxime în rândul oficialilor echipei gazdă. Exasperat de modul cum se prezintă echipa sa, directorul general Bogdan Bălănescu fumează țigară după țigară.


UPDATE, 25 iunie, ora 21:02/ Dublă schimbare efectutată de Adi Mihalcea la pauză: Moldoveanu și Montini au intrat în locul lui Răuță și Daniel Popa.


UPDATE, 25 iunie, ora 20:34 / După o sumedenie de ocazii rarisime ratate, FCSB reușește să deschidă scorul prin Adi Popa în minutul 33, care l-a învins pe Piscitelli cu un șut din interiorul careului.


UPDATE, 25 iunie, ora 20:30 / Adrian Petre ratează două ocazii imense în minutele 25 și 28, ambele în situații de singur cu portarul. A trimis o dată pe lângă poartă, iar apoi a apărat Piscitelli.


UPDATE, 25 iunie, ora 20:08 / Darius Olaru ratează o ocazie imensă pentru FCSB în minutul 8. Scăpat singur în careul dinamovist, a șutat pe colțul lung, puțin pe lângă poartă. Oaspeții domină începutul de meci.


UPDATE, 25 iunie, ora 19:53 / Indisponibil pentru jocul de astăzi, Slavko Perovic, atacantul lui Dinamo, se află și el prezent la stadion. Într-o discuție cu cei prezenți la partidă, el a spus că se simte foarte bine și nu înțelege de ce a fost oprit de la efort de INMS.


UPDATE, 25 iunie, ora 19:43 / Protocoalele FRF impun ca partidele să se desfășoare cu porțile închise, dar semifinala Dinamo – FCSB va avea parte de spectatori. Aceștia și-au ocupat „locurile VIP” de la balcoanele Spitalului de Urgență și așteaptă liniștiți începerea partidei.


UPDATE, 25 iunie, ora 19:20 / În ciuda furtunii căzute duminică, în timpul partidei cu Sepsi Sf. Gheorghe, gazonul stadionului Dinamo se prezintă în condiții foarte bune și sunt premisele să asistăm la un joc spectaculos în această seară. Din păcate, cu 30 de minute înainte de startul partidei, a început ploaia.


UPDATE, 25 iunie, ora 18:20 / Avem echipele de start pentru semifinala Cupei dintre Dinamo și FCSB. Așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate încă de ieri, Adi Popa este titular la oaspeți. Incredibil cum arată banca de rezerve a FCSB-ului: doar 6 jucători, toți juniori!

  • Dinamo: Piscitelli – Kilyen, M. Popescu, R. Grigore, Skovajsa – Mrzljak, Răuță – V. Lazăr, Fabbrini, Sorescu – D. Popa. Rezerve: Straton, Puljic, Sin, I. Filip, Bani, Moldoveanu, Montini, MIhaiu, I. Șerban. Antrenor: Adrian Mihalcea.
  • FCSB: Vlad – Crețu, Miron, Cristea, Pantea – Vână, Ov. Popescu, Olaru – Moruțan, Adi Petre, Ad. Popa. Rezerve: Udrea, C. Dumitru, Perianu, Pandele, Tand, Niță. Antrenor: Bogdan Vintilă.


UPDATE, 25 iunie, ora 15:02 / Gigi Becali a împlinit 62 de ani, chiar în ziua partidei cu Dinamo din semifinalele Cupei României. Patronul FCSB-ului și-a petrecut dimineața la biserică, mai apoi s-a retras la locuința din Pipera, pentru a sta împreună cu cei dragi. El nu a trecut nici măcar pe palatul din Aleea Alexandru, preferând liniștea din sânul familiei în așteptarea partidei de diseară. Pe care o va urmări, evident, în fața televizorului, cu speranța că băieții lui Vintilă îi vor face cadou victoria.


UPDATE, 25 iunie, ora 13:55 / Adrian Mihalcea și Bogdan Vintilă, antrenorii marilor rivale Dinamo și FCSB, se confruntă cu mari probleme de lot pentru meciul de diseară din turul semifinalelor Cupei României. Tehnicianul dinamovist a primit ieri vestea proastă că atacantul Slavko Perovic a fost oprit de la efort din cauza mai vechilor probleme de la inimă, în timp ce Vintilă are o grămadă de indisponibili, printre cei mai importanți fiind Coman, Man, Tănase, Oaidă, Panțîru sau Nedelcu. În aceste condiții, el va fi nevoit să-l titularizeze pe „renegatul” Adi Popa, mai ales că și Gigi Becali îl cere cu insistență în primul „11”.

Iată cum ar putea arăta diseară cele două formații de start:

  • DINAMO: Piscitelli – Kylien, Puljic, Grigore, Sin – Filip, Mrzljak – Sorescu, Fabbrini, Lazăr – Montini. Antrenor: Adrian Mihalcea.
  • FCSB: Vlad – Crețu, Miron, Cristea, Pantea – Vână, Ov. Popescu, Olaru – Moruțan, Adi Petre, Popa. Antrenor: Bogdan Vintilă.

UPDATE, 25 iunie, ora 13:10 / Asociația „Doar Dinamo București” (DDB) a suporterilor din Peluza Cătălin Hâldan (PCH) continuă eforturile de a strânge bani pentru susținerea financiară a lui Dinamo.

Pe platforma-program DDB se vând bilete la derby-ul cu FCSB de astă-seară, ora 20:00, în „Groapa” din Șoseaua „Ștefan cel Mare”. Chiar dacă meciul se va juca fără spectatori, se vând peste 1.000 de bilete pe oră.

S-au vândut ceva mai mult de 7.000 de bilete și este de așteptat o creștere a ritmului de achiziționare cu cât ne apropiem de ora meciului, 20:00, iar suporterii din Programul socios DDB vor ca și derby-ul să se desfășoare cu „tribunele pline”… Tribunele virtuale…

La precedentele partide de „acasă” ale „câinilor roșii”, cu Chindia Târgoviște, chiar dacă nu s-a mai jucat din cauza infectării cu coronavirus SARS-C0V-2 a magazionerului lui Dinamo, și cu Sepsi, toate cele 15.000 de bilete puse în vânzare s-a dat.

Cei aproximativ 34.000 de euro (5 lei costă un bilet) adunați în contul DDB vor fi direcționați pentru plata datoriilor clubului, fie că e vorba de restanțe salariale, fie că e vorba de ratele către ANAF.


UPDATE, 24 iunie, ora 16:34 / Antrenorul dinamoviștilor, Adrian Mihalcea, a prefațat întâlnirea cu FCSB și a anunțat ce scor și-ar dori în prima manșă a semifinalei din Cupe României.

”Ultimele rezultate directe ar putea fi un avantaj moral, ținând cont că mulți dintre băieți au jucat în ultimele derby-uri. Jucăm contra unei echipe bune a campionatului, au jucători de o certă valoare, dar trebuie să conștientizăm că derby-urile au fost mereu echilibrate.

Și acesta va fi poate la fel de echilibrat și mi-ar plăcea să se termine cu rezultatul de la ultima partidă (n.r. – 2-1 pentru Dinamo). Sunt două meciuri și, orice rezultat s-ar înregistra mâine, sunt convins că se va juca până la sfârșitul celei de-a doua manșe.

Ar însemna extraordinar de mult un trofeu, ținând cont că sunt la începutul carierei, dar n-aș vrea să mă gândesc așa departe. Am putea face un prim pas pentru a câștiga Cupa României, dar vom avea o luptă extrem de grea și în campionat”, a declarat Mihalcea.

Tehnicianul dinamovist a negat orice conflict între el și anumiți jucători din lot la finalul partidei pierdute cu Sepsi: ”Nu a fost niciun fel de foc în vestiar. A fost mai degrabă o răbufnire a băieților pentru ceea ce a fost în teren. Au fost discuții bărbătești, normale, nicidecum fake news-urile apărute legaet de scandalul dintre jucători și antrenori sau între jucători”.


Dinamo – FCSB semifinala Cupei României Live Stream Online Digi Sport, Telekom Sport, Look Plus

Ultimul triumf pentru Steaua a fost în 2015, pentru Dinamo în 2012. Dinamo a mai fost la un pas de trofeu în 2016, dar a pierdut la lovituri de departajare în fața lui CFR Cluj.

Meciul Dinamo – FCSB, prima manșă a semifinalei Cupei României, are loc joi, 25 iunie, de la ora 20:00 și va fi televizat pe toate posturile de specialitate din România: Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look Plus. De asemeni puteți urmări derbyul și în format LIVE VIDEO intrând pe site-ul FANATIK.RO.

Dinamo, lovită și de coronavirus

Dinamo a ajuns în situație foartec delicată în campionat, după a treia înfrângere consecutivă, 1-3 acasă cu Sepsi Sfântu Gheorghe, la prima apariție pe bancă a lui Adrian Mihalcea.

Dinamo a fost lovită și de coronavirus, motiv pentru care are amânate partidele cu Chindia Târgoviște și cu Hermanstadt, după ce magazionerul echipei a fost despistat pozitiv și are în continuare un viitor foarte incert, pentru că Ionuț Negoiță nici nu a vândut clubul, nici nu este la zi cu plățile salariale față de jucători.

Mihalcea are la dispoziție un lot complet

Totuși, în acest noian de bile negre există și două albe. Programul de preluare al clubului de către suporteri are mare succes și deja s-au obținut peste 20 la sută din acțiuni iar în privința derbyului Adi Mihalcea nu are mari probleme de lot ca la FCSB, putând alege pe cine crede de cuvință să trimită pe teren.

E foarte probabil că deși situația în campionat e grea, să decidă pentru cel mai bun unsprezece, fiind un dinamovist cu adevărat, care a jucat ani buni în alb-roșu și care cunoaște uriașul impact al meciurilor directe inclusiv pentru fani.

FCSB, lovită de accidentări

La FCSB Bogdan Vintilă va trebui să facă echipa din jucătorii care au rămas disponibili. Are foarte mulți accidentați, Florin Tănase e suspendat după cele două cartonașe galbene din meciul cu Gaz Metan, iar Bogdan Planic a plecat de la echipă.

Revine în centrul apărării Iulian Cristea, aşa cum FANATIK a anunţat, care va face tandem cu Miron, iar pe benzi sunt Crețu și probabil din nou Ovidiu Popescu, omul care poate fi pus pe orice post, probabil mai puțin ca portar.

Fără Florinel Coman și Florin Tănase în atac

Fundașii stânga de meserie, Ionuț Panțâru și Soiledis, sunt out. Dragoș Nedelcu și Lucian Filip sunt KO pentru 6 luni de zile, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate, iar Răzvan Oaidă a căzut și el. Nici în atac nu e prea bine, pentru că și Florinel Coman va lipsi măcar o lună.

Cu toată această epidemie de accidentați FCSB rămâne favorită pentru bookmakeri, cotă 2,15 față de 3,65 primit de dinamoviști, într-un meci în care, condiționat clar de numărul mare de absenți, elevii lui Adrian Mihalcea au clar șansele lor pentru un prim rezultat bun.

Programul semifinalelor Cupei României

Manșa tur

Miercuri, 24 iunie, ora 20:00

Sepsi Sfântu Gheorghe – Politehnica Iași

Joi, 25 iunie, ora 20:00

Dinamo – FCSB

Manșa retur

8 iulie

Politehnica Iași – Sepsi Sfântu Gheoerghe

FCSB – Dinamo


  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – FCSB: 2,05 este cota pentru “2-3 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT