DINAMO. Filip, conflict cu Andone: “Educaţia nu mă lasă!”

DINAMO. Mario Camora a declarat la finalul partidei, de luni seară, dintre CFR Cluj-Dinamo, scor 0-0 că a fost dorit de Ioan Andone la echipă, însă transferul nu a mai fost realizat.

“Andone este prietenul meu, am avut un moment frumos cu el cînd am cîştigat titlul aici, la CFR Cluj. Am discutat în glumă înainte de meci să mă duc la Dinamo, dar eu sînt la CFR Cluj. Nu am de ce să plec, deja mă simt acasă”, a declarat Camora la finalul partidei.

"Dacă venea Camora la noi, Filip juca la mijloc!"

DINAMO. Dacă transferul ar fi fost realizat, Camora ar fi jucat fundaş stînga în locul lui Steliano Filip. "Dacă venea Camora la noi, Filip juca la mijloc. Camora joacă bine, e cel mai bun fundaş stînga din Liga 1”, a declarat “Fălcosul”.

DINAMO. Filip nu a rămas indiferent la cuvintele lui Ioan Andone. După ce antrenorul lui Dinamo l-a lăudat pe apărătorului celor de la CFR Cluj. Filip a postat o imagine cu un mesaj acid, fără însă a pronunţa numele lui Andone: “Educaţia nu mă lasă să le spun unora tot ce merită”- este mesajul lui Filip după meci.