STEAUA-DINAMO. Steliano ştie de ce merge bine Dinamo: “El e CHEIA”

Oana Pascaru   
in Stiri sportive
19/08/2016, 12:45
STEAUA-DINAMO. Steliano ştie de ce merge bine Dinamo: “El e CHEIA” GALERIE FOTO

STEAUA-DINAMO. Steliano Filip a declarat pentru FANATIK.RO că nu are emoţii înaintea derby-ului de sâmbătă, în care echipa sa încearcă să rămînă liderul clasamentului după întîlnirea cu elevii pregătiţi de Laurenţiu Reghecampf.

STEAUA-DINAMO. Fundaşul a spus că atît el, cît şi colegii o să facă tot posibilul să obţină o victorie: “Sîntem optimişti, avem cea mai frumoasă galerie în spate, sper să îi facem fericiţi”.

STEAUA-DINAMO. Steliano a spus că rezultatele bune se datorează lui Ioan Andone: “Antrenamentele înaintea partidei cu Steaua nu sînt mai stricte ca pînă acum, sînt tot la fel, pentru că ştim ce avem de făcut în teren. Rezultatele bune vin datorită antrenorului. Avem multe de învăţat de la domnul Andone. El e cheia. La antrenamente este linişte şi este o plăcere să lucrezi cu el”.

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali vrea ca FCSB să o copieze pe CFR Cluj. “Aşa se câştigă campionatul!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×