DINAMO. Filip, la Anderlecht? “L-aş vedea acolo, este un fotbalist bun!”

Răzvan Scarlat   
in Dinamo
03/08/2016, 15:15
DINAMO. Filip, la Anderlecht? “L-aş vedea acolo, este un fotbalist bun!”

DINAMO. Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al “cîinilor”, este încîntat de evoluţiile lui Dorin Rotariu şi Steliano Filip din acest început de sezon.

”Roti are un început foarte bun de sezon, este un jucător foarte important pentru noi. Îmi place foarte mult felul lui de a fi, modul cum se pregăteşte, cum tratează fotbalul, cum tratează viaţa privată. Chiar dacă are o vîrstă destul de fragedă, este matur pentru fotbalul de performanţă, este un exemplu.

Cu siguranţă l-aş vedea pe Filip la Anderlecht, de ce nu, pentru că este un fotbalist foarte bun. Dar, deocamdată, nu a venit nici o ofertă pe adresa clubului pentru el”, a declarat Dănciulescu.

Ştirea MOMENTULUI

Virgil Postolachi a obţinut cetăţenia română! Prima reacţie a tatălui său

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×