Sport

Dinamo – Flensburg 20-28, în Liga Campionilor la handbal masculin. Calificare compromisă după o nouă înfrângere grea. Video

Dinamo a pierdut și returul cu Flensburg din grupele Ligii Campionilor la handbal masculin și și-a compromis șansele de calificare în faza următoare a competiției
25.11.2021 | 21:10
Dinamo  Flensburg 2028 in Liga Campionilor la handbal masculin Calificare compromisa dupa o noua infrangere grea Video
Dinamo iși joacă ultima șansă la calificare în fața lui Flensburg
ADVERTISEMENT
25-11-2021
17:42

Dinamo - Flensburg 20-28

Vezi aici cele mai importante faze

Min. 60: 20-28. Final de meci. Dinamo pierde din nou în fața echipei germane, după un scenariu indentic cu al partidei din tur. A fost egal la pauză, dar „dulăii” au căzut inexplicabil în repriza secundă, fiind învinși la o diferență de 8 goluri. Șansele de calificare în play-off sunt compromise aproape total, chiar dacă din punct de vedere matematic ele mai există.

Min. 54: 17-23. Timpul trece, diferența în favoarea germanilor crește, iar soarta partidei este pecetluită.

Min. 48: 16-21. La fel ca în tur, Dinamo cade inexplicabil în repriza secundă și le permite germnailor să preia comtrolul partidei.

Min. 43: 15-18. Dinamo s-a ținut bine până la 15-15, apoi are o cădere și primește 3 goluri consecutiv, fără să înscrie vreunul.

Min. 35: 14-14. În cinci minute de la reluarea meciului, fiecare echipă a reușit să marcheze doar o singură dată.

Min. 30: 13-13. La pauză, cele două echipe intră la cabine la egalitate.

Min. 25: 12-12. Meci încins, Dinamo nu reușește săse desprindă pe tabelă.

Min. 20: 10-10. În continuare, cele două formații merg cap la cap.

Min. 14: 8-7. Dinamo trece pentru prima dată în avantaj în acest meci.

Min. 13: 7-7. Niciuna dintre echipe nu reușește să se desprindă pe tabela de marcaj.

Min. 6: 4-4. Început echilibrat de partidă, cele două formații merg deocamdată cap la cap.

Min. 1: A început partida.

Meciul Dinamo – Flensburg are loc joi, 25 noiembrie, cu începere de la ora 19:45, în cadrul etapei a 8-a din grupa B a Ligii Campionilor la handbal masculin. Înaintea acestei partide, extrem de importantă pentru ambele echipe, Dinamo a căzut pe ultimul loc, cu 4 puncte, în timp ce germanii au avansat pe locul 6, ultimul care califică în optimi, cu 5 puncte.

Unde se joacă meciul Dinamo – Flensburg

Întâlnirea Dinamo – Flensburg se desfăşoară joi, 25 noiembrie, de la ora 19:45, în Sala Dinamo, în etapa a 8-a din grupa B a Ligii Campionilor la handbal masculin. În această sală, „dulăii” au făcut să explodeze două dintre bombele acestei ediţii, victorii asupra superfavoritelor Vive Kielce şi Veszprem, dar au şi cedat la un gol în faţa lui Porto.

ADVERTISEMENT

Aceste meciuri au avut însă un ingriedent extrem de important, prezenţa fanilor dinamovişti în tribune, care au asigurat o energie uriaşă pentru jucători, purtându-i efectiv spre victorie. De această dată, însă, meciul va avea loc fără public, pentru că abia de la 1 decembrie spectatorii cu certificat verde vor putea reveni în tribune la manifestările sportive.

Cine transmite la TV partida Dinamo – Flensburg

Partida Dinamo – Flensburg se joacă joi, 25 noiembrie, de la ora 19:45, în etapa a 8-a din grupa B a Ligii Campionilor la handbal masculin şi este televizată în direct pe programele Digi Sport 3, Look Sport 1 şi Telekom Sport 1. O mai puteţi urmări intrând şi pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Cele două echipe s-au întâlnit prima dată chiar în runda precedentă, în etapa a 7-a, în Germania şi „alb-roşiii” au plecat învinşi fără drept de apel, 37-30, după ce la pauză reuşiseră să menţină echilibrul pe tabelă, dar numai ca urmare a faptului că au avut un sfert de oră la nivel excelent, recuperând un deficit de cinci goluri. După pauză, însă, Flensburg a făcut lejer diferenţa şi a menţinut-o până la final.

Ce jucători lipsesc din confruntarea Dinamo – Flensburg

Antrenorul Xavier Pascual are la dispoziţie tot lotul pentru acest meci, pe care dacă Dinamo va reuşi să îl câştige va reintra în cărţi pentru a prinde un loc în primele şase, cel mai probabil chiar locul 6, ultimul care asigură prezenţa în optimi.

ADVERTISEMENT

Marea surpriză în meciul din Germania a fost prezenţa între buturi a portarului iranian Saeid Heidarirad, despre care se spunea că nu va mai putea reveni pe teren până la sfârşitul acestui an, ca urmare a unei accidentări urâte suferite în meciul cu Porto de la Bucureşti. Însă iranianul nu a mai fost acel superman care închide poarta, în ton cu evoluţia foarte slabă a întregii defensive alb-roşii.

Flensburg s-a trezit

La începutul meciurilor din grupa B a Ligii Campionilor, echipele care erau văzute ca luptând pentru locul 6, deci o singură poziţie, erau Porto, Motor Zaporoje şi Dinamo. Superputerile Vive Kielce, Barcelona, PSG, Veszprem şi Flensburg păreau sigure de primele cinci poziţii.

ADVERTISEMENT

Însă Flensburg a început dezastruos şi până în etapa a 6-a avea un singur punct, fiind lanterna roşie. Au venit însă două victorii consecutive pe teren propriu, cu Zaporoje şi Dinamo, ambele la şapte goluri diferenţă şi germanii au urcat pe locul 6. Surpriza e echipa ucraineană, Motor fiind pe locul 5.

Cote la pariuri la jocul Dinamo – Flensburg

Bookmakerii au refuzat să ia în calcul ce au păţit superfavoritele Vive Kielce şi Veszprem la Bucureşti şi mizează pe rigurozitatea germană, deşi Flensburg e mai degrabă o colonie nordică, în special daneză, la care se mai adaugă un portar bosniac şi câţiva autohtoni.

Prin urmare echipa oaspete e creditată cu prima şansă la o cotă de 1,60 iar pentru Dinamo să facă să explodeze şi a treia bombă în grupă cota este de 2,70. Pentru un total de goluri de minim 52 în meci avem o cotă bună, de 1,80.

ADVERTISEMENT