DINAMO. “A fost dorinţa lui Anton să plece! L-am lăsat, chiar dacă reţeta financiară nu a fost bună!”

Răzvan Scarlat   
in Dinamo
29/07/2016, 13:58
DINAMO. “A fost dorinţa lui Anton să plece! L-am lăsat, chiar dacă reţeta financiară nu a fost bună!”

DINAMO. Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al echipei din “Ştefan cel Mare”, a vorbit despre schimbările din cadrul formaţiei, dar şi despre plecarea lui Paul Anton şi oferta primită pentru Gnohere.

“Îi mulţumim lui Paul pentru tot ce a făcut la noi. A fost dorinţa lui să ajungă într-un campionat puternic, într-o ţară puternică din punct de vedere fotbalistic.

Clubul a dovedit bunăvoinţă faţă de jucător, fiindcă şi el a arătat ataşament faţă de club. Mi-aş dori cît mai mulţi fotbalişti care să aibă caracterul şi calitatea lui Paul Anton.

A fost un model pentru ceilalţi. Am fost de acord să-i dăm drumul, chiar dacă reţeta financiară nu a fost una prea mare pentru Dinamo. Dar să nu uităm în ce termeni a venit Anton la Dinamo. La acest transfer a contat mult dorinţa lui”, a spus Dănciulescu.

…despre înlocuitor: “Vom suplini de urgenţă plecarea lui Anton cu un fotbalist la fel de valoros. Nu vă pot zice numele lui, dar are legătură cu trecutul lui Anton”

…despre meciul cu Timişoara: “E bine că jucăm mîine un meci de campionat, cu toate că venim după zile de incertitudine. Sperăm să nu se mai schimbe ceva pînă mîine. Oricum văd că am ajuns să fim controlaţi de hazard. Nu ştiu dacă se mai poate întîmpla ceva, dar noi sîntem pregătiţi. Indiferent că am fi jucat sau Rapid sau cu Timişoara, trebuia să învingem”

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep finala de la Cincinnati. Veste bună pentru români!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×