Carousel hot news

DINAMO. A fost IERTAT de Mircea Rednic! Marc va reveni în primul “11”

DINAMO. Andrei Marc a ajuns la echipa din "Ştefan cel Mare" la începutul anului 2015, dar nu a reuşit să impresioneze. Fundaşul în vîrstă de 22 de ani nu a evoluat aşa cum îşi dorea Mircea...
Autor: Iuliana Spirache | 24.03.2016 | 16:15
DINAMO. A fost IERTAT de Mircea Rednic! Marc va reveni în primul

DINAMO. Andrei Marc a ajuns la echipa din “Ştefan cel Mare” la începutul anului 2015, dar nu a reuşit să impresioneze. Fundaşul în vîrstă de 22 de ani nu a evoluat aşa cum îşi dorea Mircea Rednic, iar tehnicianul lui Dinamo a decis să îl ţină pe banca de rezerve.

DINAMO. Fundaşul în vîrstă de 22 de ani a intrat în dizgraţia lui Mircea Rednic şi chiar a fost certat de către tehnicianul lui Dinamo. Astfel, Marc nu a mai jucat în ultimele două meciuri oficiale ale “cîinilor”, dar ar putea reveni, toate acestea din cauza evoluţiilor nesatisfăcătoare ale lui Sergiu Hanca.

DINAMO. Fostul fotbalist al echipei ASA Tîrgu Mureş, Sergiu Hanca, a fost contestat de către fanii lui Dinamo, dar şi de căte oficialii “cîinilor”, iar şansele ca Marc să joace pe postul de fundaş dreapta sînt mari, anunţă Gazeta Sporturilor.

2 goluri a marcat Marc pentru Dinamo

1.000.000 de euro este cota lui Marc, conform transfermarkt.com

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!