Sport

Dinamo – Fuchse Berlin 26-26. Revenire fabuloasă a „dulăilor” pe final de meci

08.12.2020 | 18:52
Dinamo  Fuchse Berlin 2626 Revenire fabuloasa a dulailor pe final de meci
ADVERTISEMENT

Meciul Dinamo – Fuchse Berlin a avut loc marţi, 9 decembrie, cu începere de la ora 17:30, în cadrul etapei a 6-a din grupa B a EHF European League la handbal masculin. Misiunea a fost una extrem de grea pentru „dulăi”, care au pierdut la Berlin în urmă cu o săptămână.  Alb-roșiii au reușit să obțină o remiză după ce au fost conduși aproape tot meciul.

Dinamo are o restanţă în Slovacia, la Preşov. De altfel, întreaga grupă, la fel ca şi în celelalte trei grupe au fost date peste cap de infectările cu coronavirus şi nu există decât două echipe, Toulouse în grupa A şi Kristianstad în grupa B, care au reuşit să joace toate cele cinci partide.

ADVERTISEMENT

Dinamo rămâne cu o singură victorie şi trei eşecuri, cel mai dureros fiind cel din runda inaugurală, acasă cu Sporting Lisabona, în care au lipsit antrenorul Constantin Ştefan, interul Vranjkovic şi extrema Gavriloaia, testaţi pozitiv. Cu Fuchse, dulăii au obținut prima remiză. A fost primul meci pe care nemții nu l-au câștigat.

LIVE ACUM Dinamo – Fuchse Berlin 26-26

Min. 60: Revenire uluitoare pe final de meci. Dinamo – Fuchse Berlin 26-26

Min. 55: Intrăm în ultimele cinci minute cu două goluri în minus. Dinamo – Fuchse Berlin 23-25

Min. 50: Nemții continuă să controleze jocul. Dinamo – Fuchse Berlin 20-23

Min. 44: Dinamo continuă să țină aproape de adversar, însă nemții reușesc mereu să pună două sau chiar trei goluri între ei și „dulăi”. Dinamo – Fuchse Berlin 18-21

ADVERTISEMENT

Min. 36: Se merge umăr la umăr și după reluare. Dinamo – Fuchse Berlin 17-18

Pauză: Nemții preiau din nou conducerea și intră în avantaj la cabine. Dinamo – Fuchse Berlin 12-14

Primul time-out cerut de Constantin Ștefan
Primul time-out cerut de Constantin Ștefan

Min. 23: Dinamo reușește o egalare fantastică. Dinamo – Fuchse Berlin 10-10

Min. 17: Dinamo a fost aproape să se apropie și a venit la două goluri, dar nemții se distanțează din nou. Dinamo – Fuchse Berlin 5-9

ADVERTISEMENT

Min. 6: Nemții continuă să fie mai eficienți. Dinamo – Fuchse Berlin 3-6

Min. 5: Început mai slab pentru „dulăi”. Dinamo – Fuchse Berlin 1-2

Min. 1: A început partida din Ștefan cel Mare.

Dinamo – Fuchse Berlin Live stream Telekom Sport şi Look Sport

Partida Dinamo – Fuchse Berlin se joacă marţi, 8 decembrie, în Sala Dinamo, în cadrul etapei a 6-a din grupa B a Cupei EHF şi este transmisă în direct pe posturile Telekom Sport şi Look Sport şi înregistrată de la ora 20:45 pe Digi Sport 4. O puteţi vedea şi în format LIVE VIDEO pe site-ul FANATIK.RO

Este cel mai greu meci pe teren propriu pentru „dulăii” lui Constantin Ştefan, pentru că Fuchse Berlin a câştigat de două ori competiţia până acum şi este clar cea mai bună echipă din grupă. O victorie pentru Dinamo ar însemna un rezultat imens, care ar menţine echipa lui Constantin Ştefan în lupta pentru primele patru locuri calificante.

ADVERTISEMENT

Revine şi experimentatul Vali Ghionea după COVID

Dinamo nu a avut până acum în niciun moment lotul complet pentru a aborda meciurile la parametri maximi, principala cauză fiind pandemia de coronavirus, care a trimis în izolare, rând pe rând, aproape întreaga echipă. La meciul cu Fuchse Berlin, antrenorul dinamovist va beneficia de revenirea experimentatului Valentin Ghionea, unul dintre liderii vestiarului.

Din nou este nevoie de aportul fantasticului portar iranian Heidaridad, cel care a lipsit în primele două meciuri şi acest lucru s-a văzut din plin. Intrat pentru prima oară la meciul cu Nîmes,iranianul a închis pur şi simplu poarta în a doua repriză, contribuind enorm la primul succes al „câinilor”.

Legiunea daneză face legea la Fuchse Berlin

Fuchse Berlin este o echipă extrem de compactă, care se bazează enorm pe legiunea nordică, în special pe cei patru internaţionali danezi care sunt coloana vertebrală, şi este foarte periculoasă atât la linia de 9 metri, unde are cel puţin două opţiuni de top, dar şi pe extreme. Dinamo trebuie să se apere foarte bine, fără a comite acele faulturi dure prin Savenco şi a risca eliminări de două minute.

Din păcate, nici pentru bookmakeri echipa lui Constantin Ştefan nu prezintă suficiente garanţii care să îi confere prima şansă în acest meci. Germanii sunt creditaţi la succes cu o cotă de 1,35, faţă de 4,30 pentru bucureşteni.

ADVERTISEMENT