Fotbal intern

DINAMO. Negocieri cu doi jucători de la Craiova! “Ne-au fost propuşi”

DINAMO. UPDATE, ora 20:33 / Ioan Andone a recunoscut că Dinamo a purtat negocieri pentru aducerea lui Acka şi Kay, ambii de la CSU Craiova, dar a precizat că prima ţintă pentru postul de fundaş...
17.01.2017 | 00:05
DINAMO Negocieri cu doi jucatori de la Craiova Neau fost propusi
ADVERTISEMENT

DINAMO. UPDATE, ora 20:33 / Ioan Andone a recunoscut că Dinamo a purtat negocieri pentru aducerea lui Acka şi Kay, ambii de la CSU Craiova, dar a precizat că prima ţintă pentru postul de fundaş ar fi un fotbalist din străinătare.

“Am vorbit de Kay şi de Acka, de la Craiova, ambii ne-au fost propuşi. Dar noi avem alte opţiuni, este vorba de un jucător de afară. Dar discutăm de şapte zile, Doar că este foarte greu să rezolvăm, deja sînt şapte zile de cînd discutăm”, a declarat Andone.

ADVERTISEMENT

DINAMO. Oficialii oltenilor sînt siguri că Acka va semna pînă la urmă prelungirea contractului şi sînt convinşi că Ionuţ Negoiţă nu poate să îi ofere fundaşului ivorian un contract mai bun faţă de cel propus de Mihai Rotaru.

DINAMO. Stefhan Acka îi ţine în joc de glezene pe oficialii oltenilor după ce acesta încă nu a semnat prelungirea contractului cu CS U Craiova. Informaţia respectivă a fost anunţată de FANATIK.RO ( VEZI DETALII) De acest lucru vrea să profite Dinamo. Lui Ioan Andone i-a fost propus jucătorul ivorian după ce acesta a intrat în ultimele şase luni cu echipa din Bănie.

ADVERTISEMENT

“Vom lua cea mai bună decizie!”

DINAMO. Contactat de către FANATIK.RO, impresarul lui Acka, italianul Alessandro Pezzoli a mărturisit care este situaţia jucătorului său. “Acka se simte bine la Craiova. A primit o ofertă bună pentru prelungirea contractului, dar v0m analiza şi vom lua pînă la urmă cea mai bună decizie. Acka a crescut în valoare foarte mult în ultimul timp. Eu unul personal nu ştiu de nici o ofertă de la Dinamo. Nu am purtat cu cineva de la Dinamo vreo discuţie despre jucătorul meu”,a încheiat agentul italian.

“I l-am mai luat o dată lui Dinamo pe Acka”

DINAMO. Contactat de către FANATIK.RO, Silvian Cristescu, team-managerul oltenilor ne-a dezvăluit că au apus de mult vremurile în care Dinamo transfera fotbalişti de la Craiova

ADVERTISEMENT

Sîntem încă în discuţii cu Acka pentru prelungirea contractului, iar eu vă asigur că el nu are cum să ajungă la Dinamo. Voi credeţi că Negoiţă are banii lui Rotaru? Hai să fim serioşi! S-au dus vremurile în care Dinamo transfera jucători de la Craiova.

Vreau să vă spun că noi i l-am mai suflat o dată pe Acka lui Dinamo. În urmă cu doi ani şi jumătate Acka era la un pas să semneze cu Dinamo, dar am intrat noi pe fir şi l-am adus la Craiova. Cînd a văzut oferta noastră a semnat fără să se gîndească de două ori, iar acum patronul nostru i-a făcut o ofertă de salriu pentru top cinci în România”, a spus Cristescu.

ADVERTISEMENT

19 meciuri a jucat Acka pentru CS U Craiova în acest campionat

17 meciuri a jucat Acka titular pentru CS U Craiova în acest campionat

800.000 de euro este cota pe transfermarkt a lui Acka