Fotbal intern

DINAMO. Galeria atacă: ”Am ajuns ca FC Oneşti. Ei au vîndut clubul”

Dinamo. Mihnea Ionescu, unul dintre liderii galeriei dinamoviste, a vorbit despre situaţia neclară în care se află clubul din Ştefan cel Mare. Acesta crede că vechea conducere a clubului...
10.02.2017 | 19:49
DINAMO Galeria ataca Am ajuns ca FC Onesti Ei au vindut clubul

Dinamo. Mihnea Ionescu, unul dintre liderii galeriei dinamoviste, a vorbit despre situaţia neclară în care se află clubul din Ştefan cel Mare. Acesta crede că vechea conducere a clubului cauzează toate problemele actuale ale echipei.

Dinamo. “Răul nu este Negoiţă, ci vechea conducere. Ei au vândut Dinamo, dacă erau la conducerea ţării vindeau ţara! Vina lui Negoiţă ar fi că poate a fost prea credul şi nu s-a betonat în ceea ce priveşte contractul pentru preluarea acţiunilor.

Dinamo. Felul în care echipa a ieşit din insolvenţă ne-a pus şi pe noi pe gânduri. Erau acele dobânzi de care nici acum nu ştim cum s-au rezolvat.

Dinamo. După mine, Dinamo a fost săpată din interior! Suporterii se tem de ceea ce o să urmeze la Dinamo, cu implicarea Poliţiei, a lui Nicolae Badea. Oricâţi bani are, domnul Badea vrea şi mai mulţi bani.

Dinamo. Am ajuns ca FC Oneşti pe timpuri, să facem rost de bani pentru retur cedând câte un jucător pe nimic”, a declarat Mihnea Ionescu la radio Sport Total FM.

Dinamo. Mihnea Ionescu a vorbit şi despre violenţele din Piaţa Victoriei, puse în cîrca galeriilor…

Dinamo. Faptul că a existat acolo în piaţă o torţă nu înseamnă că acolo au fost galeriile vreunei echipe. Oricine poate introduce aşa ceva la o manifestare.

Dinamo. Nu cred că are vreo mare relevanţă ce galerie a fost, cum îi cheamă pe respectivii sau dacă făceau parte din vreo facţiune sau nu, pentru că oricum numele lor nu sunt cunoscute. Acolo a fost voinţa străzii!

Dinamo. Părerea mea este că totul este controlat, dar nu din România, ci din afară! Noi, românii, suntem nişte pioni, iar cu siguranţă galeriile nu trebuie sa facă parte din acest joc” a mai spus Mihnea Ionescu.