VIDEO. Dinamo-Gaz Metan 3-1. Pansament pe rana de la Bilbao

Mirela Apostol    Marian Popovici   
în Dinamo
08/08/2017, 00:05
VIDEO. Dinamo-Gaz Metan 3-1. Pansament pe rana de la Bilbao GALERIE FOTO

Dinamo cîştigă clar în faţa celor de la Gaz Metan Mediaş. Hanca a reuşit o dublă spectaculoasă deşi a intrat din postura de rezervă, iar roş-albii par că şi-au revenit după eşecul drastic de la Bilbao, din preliminariile Europa League. De cealaltă parte, se pare că avem prima candidată serioasă la retrogradare. Gaz Metan nu mai e deloc echipa de anul trecut, iar în patru etape reuşit să marcheze doar un singur gol, cel din prelungirile acestui meci.

UPDATE. Echipele de start în meciul dintre Dinamo şi Gaz Metan: 

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real

11

VEZI MECIUL DINAMO-GAZ METAN LIVE ONLINE AICI 

UPDATE. La antrenamentele din acest week-end, Cosmin Contra şi-a conturat echipa cu care va aborda meciul împotriva celor de la Gaz Metan. Noutăţile ar putea fi titularizările în premieră ale lui Brănescu şi Paul Anton, dar şi menţinerea în primul 11, la fel ca la Ovidiu, a lui Costache. Nu vor începe probabil meciul din primul minut Penedo, Mahlangu, Busuladzic, Rivaldinho şi Hanca. Cum ar putea arăta Dinamo contra Mediaşului:

Brănescu – Romera, Nedelcearu, Katsikas, St. Filip – Anton, Nascimento – Costache, Albin, Bumba – Nemec.

––––––––––––––––––

FC Dinamo Bucureşti va primi vizita celor de la Gaz Metan Mediaş, luni, de la ora 21:00, în ultimul meci al etapei a IV-a a Ligii 1. “Câinii” revin pe Ştefan cel mare odată cu acest meci, însă interesul este unul extrem de scăzut! Astfel, la casele de bilete de la Dinamo abia s-au dat câteva zeci de tichete pentru partida cu ardelenii, în cursul zilei de vineri, astfel că oficialii “câinilor” au decis să le închidă pentru ziua de duminică. Vezi mai jos programul caselor de bilete de luni – credit foto doardinamo.ro.

dinamo gaz metan

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real.

Dinamo – Gaz Metan LIVE STREAM Liga 1. Oficialii lui Dinamo nu se aşteaptă la o asistenţă ridicată cu Gazul şi nu au mai închiriat Arena Naţională, preferând să meargă în Ştefan cel Mare. Biletele se pot achiziţiona de la casele stadionului lui Dinamo, la următoarele preţuri:

Dinamo – Gaz Metan LIVE STREAM Liga 1

TRIBUNA 0 (sectoarele 3, 4, 5, 6): 50 lei
TRIBUNA I (sectoarele 1, 2, 7, 8): 40 lei
TRIBUNA a II-a (sectoarele 19-26): 30 lei
PELUZA CĂTĂLIN HÎLDAN (sectoarele 9-18): 15 lei
PELUZA SUD (sectoarele 30-35): 15 lei

Iată, mai jos, programul caselor de bilete ale stadionului DINAMO:
Sâmbătă, 5 august
Şos. Ştefan cel Mare: 12:00-18:00
Luni, 7 august
Şos. Ştefan cel Mare: 12:00-21:00
Bd. Barbu Văcărescu: 17:00-21:00
Calea Floreasca: 17:00-21:00

Partida FC Dinamo Bucureşti – Gaz Metan Mediaş se va disputa luni, de la ora 21:00, şi va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

Închide ×