Video. Start cu dreptul în play-out! Dinamo bate Gazul la scor de neprezentare!

Eduard Nicolae Popa    Mirela Apostol   
în Stiri sportive
12/03/2018, 21:37
Video. Start cu dreptul în play-out! Dinamo bate Gazul la scor de neprezentare!

VEZI MECIUL LIVE VIDEO AICI 

UPDATE, ora 20:38. Sergiu Hanca s-a accidentat la încălzire, aşa că în locul său va intra Gabi Torje, tocmai jucătorul pe care Bratu s-a hotărât să îl scoată dintre titluari. 


Gabi Torje este rezervă în primul meci din play-out, cu Gaz Metan Mediaş, după ce Cristea Opria, agentul său, s-a certat cu Florin Bratu.

Echipele de start:

Dinamo:
Penedo – Romera, Marici, Katsikas, Vl. Olteanu – Mahlangu – Hanca, Nistor, Pesici, Salomao – D. Popa 

Gaz Metan:
Pleşca – Creţu, Constantin, Sârghi, Popovici – Rosado, Diogo – Caiado, Târcoveanu, Ely – Rondon 

“Dacă domnul Opria consideră că îi face bine lui Gabi Torje cu astfel de declaraţii, se înşală. Eu atât pot să-i spun. Dacă a venit la Dinamo, trebuie să respecte acest club. A avut probleme în ultimii ani, trebuie să joace, trebuie să fie conştient de acest lucru. Gabi Torje e un băiat inteligent, sper să înţeleagă mesajul. Domnul Opria trebuie să fie foarte atent când dă astfel de declaraţii. A mai intrat pe la emisiuni şi părea că e bucuros că semnează cu Dinamo. Iar acum, după o lună, deja se gândeşte că vrea să plece. Nu mi se pare corect”, a spus Bratu.


Dinamo începe play-out-ul cu încrederea zdruncinată după ce a ratat ambele obiective în mai puţin de două săptămâni. Astfel, „Câinii-Roşii” nu au prins play-off-ul Ligii 1, după ce au pierdut cu Astra, scor 2-0, pentru ca mai apoi să piardă cu CS U Craiova (1-0) şi să rateze calificarea în semifinalele Cupei României. 

Florin Bratu va ataca play-out-ul cu o echipă destul de tânără. Formaţia antrenată de fostul atacant dinamovist are o medie de vârstă de 25,7 ani, a doua cea mai tânără din Liga 1. Cei mai tineri sunt cei de la Juventus Bucureşti, cu 25,4 ani. Ultimul transfer efectuat de Bratu, internaţionalul U18 Marco Ehmann, confirmă trendul spre întinerire propus de Dinamo în acest play-out.

Dinamo – Gaz Metan LIVE VIDEO Liga 1. Bratu aşteaptă o victorie

“Ne aşteaptă o partidă complicată cu Gaz Metan Mediaş, o echipă dificilă şi bine organizată. Au şi un antrenor ambiţios cu experienţă la Mediaş, dar ce am văzut la echipa noastră la Craiova îmi dă speranţe că vom avea reacţie şi vom câştiga. Avem nevoie de rezultate pentru a avea linişte”, a spus Florin Bratu la conferinţa de presă dinaintea partidei cu Gaz Metan Mediaş. 

Dinamo – Gaz Metan LIVE VIDEO Liga 1 De partea cealaltă medieşenii vin după nu mai puţin de 13 meciuri fără victorie în Liga 1, cu 7 egaluri şi 6 înfrângeri. Ultima victorie pentru Gaz Metan a venit la sfârşitul lunii septembrie în faţa lui FC Botoşani, scor 1-0. Per total în acest sezon de Liga 1, elevii lui Cristi Pustai au 15 meciuri fără gol înscris. Cele două echipe s-au întâlnit până acum de 22 de ori, cu 12 victorii pentru Dinamo, 6 egaluri şi 4 victorii pentru Gaz Metan Mediaş. 

Închide ×