Fotbal intern

Dinamo – Gaz Metan 2-1 în Liga 1. Medieșenii rămân fără victorie pe terenul „câinilor”

27.01.2021 | 22:00
Dinamo  Gaz Metan 21 in Liga 1 Mediesenii raman fara victorie pe terenul cainilor
ADVERTISEMENT

Dinamo – Gaz Metan 2-1. Roș-albii s-au impus în partida din Ștefan cel Mare prin golurile marcate de Gueye și Puljic. Echipa lui Gane a reușit să întoarcă rezultatul, după ce Valente a deschis scorul.

A fost a șasea victorie obținută de roș-albi în acest sezon, care au acum 22 de puncte, cu cinci mai puține decât zona de play-off și patru peste zona „fierbinte” a clasamentului

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, medieșenii sunt pe locul 10, chiar deasupra lui Dinamo, cu 23 de puncte. Formația antrenată de Jorge Costa nu a reușit să se impună niciodată în fieful „câinilor roșii” din 15 tentative.

Dinamo – Gaz Metan Mediaș 2-1 (Gueye 32, Puljic 44 / Valente 7) – VIDEO

Echipele de start:

  • Dinamo: Eșanu – A. Radu, Puljic, Bejan, St. Filip – G. Crețu(Nepomuceno 46), Răuță, Anton, Fabbrini – Nemec, Gueye. Rezerve: Mitrovic, Ehmann, Grigore, Achim, Gol, Mihaiu, Bani Mustafa, Moldoveanu, Nepomuceno.  Antrenor: Ionel Gane
  • Gaz Metan Mediaș: Pleșca – Butean, Baco, Yuri, Trif – Francisco, Alceus – Horșia(Sambu 46), Deaconu, Valente – L. Nițu. Rezerve: Buzbuchi, Romeo, Larie, Horj, Pambou Loembet, Da Silva Oliveira, Costea, Sidi Sambu, Velisar. Antrenor: Jorge Costa
ADVERTISEMENT

FINAL DE MECI! Dinamo câștigă în fața lui Gaz Metan cu scorul de 2-1.

Min. 85: Gaz Metan cere lovitură de pedeapsă! Nepomuceno joacă mingea cu mâna, dar Bîrsan nu acordă penalty.

Min. 44: GOOOL Dinamo! Gazdele preiau conducerea după un gol controversat. Puljic marchează, deși medieșenii au cerut fault în atac la duelul dintre Bejan și Pleșca.

ADVERTISEMENT

Min: 42: Ocazie imensă pentru Dinamo! Pleșca are un reflex fantastic în fața lui Anton.

Min. 32: GOOOL Dinamo! Magaye Gueye restabilește egalitatea. E primul său gol după scandalul „jacuzzi”.

Min. 10: O nouă ocazie de gol a oaspeților! Eșanu scoate mingea trimisă cu capul de Baco.

Min. 7: GOOOL Gaz Metan Mediaș! Ricardo Valente deschide scorul cu al treilea său gol pentru medieșeni.

ADVERTISEMENT

Min. 1: A început meciul din Ștefan cel Mare!

Dinamo – Gaz Metan Mediaș Live stream Digi Sport, Telekom Sport, Look Sport

Partida Dinamo – Gaz Metan Mediaș se joacă miercuri, 27 ianuarie, pe stadionul din Șoseaua Ștefan cel Mare și este televizată pe canalele Digi Sport, Telekom Sport și Look Sport. Mai puteți urmări meciul și pe site-ul FANATIK.RO, în versiune LIVE VIDEO.

La Botoșani, Jerry Gane a intrat pe teren cu portarul Eșanu, fundașii Ehmann și Andrei Radu, mijlocașul Giani Crețu, atacantul Ahmed Bani și a mai jucat Borcea, toți fotbaliști care nu au depășit 22 de ani. Dintre numele consacrate, doar italianul Fabbrini și Sorescu au fost prezenți.

Incertitudine privind dreptul de joc pentru Filip și Nepomuceno

Între timp, au fost efectuate două transferuri, Steliano Filip și Nepomuceno, dar aceștia nu au putut fi utilizați, pentru că nu le venise cartea verde. Dacă documentele de transfer vor fi gata până la ora meciului cu Gaz Metan, sunt șanse ca măcar unul dintre ei să apară în echipă sau pe parcursul partidei.

De asemenea, staff-ul medical va decide miercuri situația accidentaților Nemec și Anton, ambii jucători cheie. În plus, și Deian Sorescu, un alt fotbalist de bază, nu va putea fi utilizat, deoarece este suspendat în urma cumului de cartonașe.

Continuă scandalul dintre suporterii lui Dinamo și Pablo Cortacero

Din păcate, telenovela scandalului dintre facțiunea suporterilor organizați în programul DDB și așa zișii investitori spanioli dirijați de Pablo Cortacerocontinuă cu șanse minime de a se încheia curând. Cortacero nu a plătit un ban din restanțele jucătorilor, acest lucru făcându-l fanii din sponsorizări și donații, dar nici nu dă vreun semn că ar vrea să renunțe și să vândă.

Deși Dinamo a câștigat în tur cu 3-1 la Mediaș, cu Cosmin Contra pe bancă, dar și pe teren cu vedetele care între timp au plecat, acum va fi foarte greu pentru „câini” să repete succesul. Totuși, casele de pariuri le acordă credit, cu o cotă de 2,10 la victorie, față de 3,65 pentru oaspeți, care dacă înscriu, și sunt serioase premise că o pot face, au cotă de 1,45.

ADVERTISEMENT